reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

jak wchodzisz na strone gdzie sa komentarze to tam z boku masz napisane wyslij meil czy cos takiego i wysyłasz przez allegro. W każdym razie nie masz adresu ale meil przez allegro do ciebie dochodzi

reklama
witam ponownie wlasnie siedzimy u bubusia i mordziulki nakarmilysmy dzieciaki serkami zaraz pujda sobie lulu a my poplotkujemy
moja toska zabawia bubusia mordziulka wstawia obiadek a ja wam zdaje relacje
pogoda nam sie troszki poprawila tylko strasznie wieje ale da sie wytrzymac moj tygrysek zaraz wruci ze szkulki i tez do nas dolaczy
no dziewczyny mi sie troszki humorek poprawil jednak jakas gadka z kims bliskim pomaga trochi lepiej mysle ze jeszcze wytrzymam i poprawi mi sie na dobre najlepiej to by bylo se cos kupic na humorek ale brak funduszy :p
KUNDA no wspulczuje ale moze bedzie oki w sumie to jak by chcial tyle ludzi oszukac to hyba nie bo troche za duzo na raz bedzie oki

Witam w ten pikny dzionek :)KUNDATRZYMAM kciuki zeby wozek doszedł,moze jak dzwoniła ten facet to nie jest oszustem bo tak nie robił by sobie zachodu zeby zadzwonic..........ja na podgrzewacz czekałam 1,5 tyg a tez kurierem był puszczony........a na lezaczek 2 tyg :p

ach te zabki tez podaje Dawidkowi viburkol jak tak super mocno płacze no i oczywiscie przed szczepieniem tez bo to jest koszmar :( mały az sztywnieje i jest bordowy od płaczu

dzisiaj idziemy na kontrol z bioderkami pediatra stwierdziła ze ma super zdrowe ale sprawdzic nie zaszkodzi wy tez byłyscie 2 razy

Nam ortopeda kazał przyjść jak Oskar zacznie siadać.
Mały wali w zabawki :) jak go biorę do piersi to się sam podciąga :)

o firmach kurierskich lepiej nie pisac. mysmy na komputer czekali ponad tydzien bo kurierowi nie chciało sie dojechac,ech....

ja tez mam nadzieje ze to nie oszust, w koncu po co by wczoraj dzwonił i sie pytał o kolor, w koncu mógł wogole przestac sie odzywac...pozyjemy zobaczymy...

reklama
dokladnie Kunda,szkoda nerwów ;)
u nas ladna pogoda a ja boję się wytknąć nos z moim krzykaczem ;) czekam na tatę razem damy radę hihi

Do góry