reklama
Ja tylko na chwilunie..bo chłop mi kompa zajoł w domku pracuje :
i wiecie co ... własnie wróciłam z egzaminu na prawko i .... ;D ZDAłAM ;D ;D ;D ;D ;D
ZA 2 TYGODNIE ODBIERAM PRAWKO llllaaaaa la laaaaaaaaaaa
Jak Przemek nie bedzie do pózna pracował to poczytam ...bo znowu naklikałyscie i sie odezwe..a jak nie
to do jutra... :-*
dzieki za kciuki pomogły

i wiecie co ... własnie wróciłam z egzaminu na prawko i .... ;D ZDAłAM ;D ;D ;D ;D ;D
ZA 2 TYGODNIE ODBIERAM PRAWKO llllaaaaa la laaaaaaaaaaa
Jak Przemek nie bedzie do pózna pracował to poczytam ...bo znowu naklikałyscie i sie odezwe..a jak nie
dzieki za kciuki pomogły
L4dY-bIrd
doula
Mija super! no to teraz możes zsie rozbijac po Warszawie

ale ejstem wyrabana usmażyłam .....20 kotletów z piersi kurczaka ...jezusiczku ale wielka kopa tych kotletów :
popakuje je w plastikowe pudełka i do zamrażary .
I najgorsze ze sama sobie taką robote zgotowałam :
.
Jasio lula najedzony , potem uciekam z nim na spacer .
Qrcze nielubie tak spacerować sama z jasiem ..przydałaby mi sie jakaś mama z maluchem do towarzystwa , qrcze w sumie u nas teraz duzow idac mam ale wszytkie jakieś takie dzikie :
mi sie wydają .
ze tez wy musicie mieszkac na końcu świata :
ale by było fajnie taką bandą isc na spacer

Sorbuś a jak Majutek ?
a na tym zdieciu co mam poniżej to Jasio ma 5 miesiecy i wyglada jakby go ktos pobił :
shady jak zobaczyłam fotki Alana jak ślicznie sam stoji to zaczełam " tresowac " swojego bąka i .....tez tak umie

ale ejstem wyrabana usmażyłam .....20 kotletów z piersi kurczaka ...jezusiczku ale wielka kopa tych kotletów :
I najgorsze ze sama sobie taką robote zgotowałam :
Jasio lula najedzony , potem uciekam z nim na spacer .
Qrcze nielubie tak spacerować sama z jasiem ..przydałaby mi sie jakaś mama z maluchem do towarzystwa , qrcze w sumie u nas teraz duzow idac mam ale wszytkie jakieś takie dzikie :
ze tez wy musicie mieszkac na końcu świata :
Sorbuś a jak Majutek ?
a na tym zdieciu co mam poniżej to Jasio ma 5 miesiecy i wyglada jakby go ktos pobił :
shady jak zobaczyłam fotki Alana jak ślicznie sam stoji to zaczełam " tresowac " swojego bąka i .....tez tak umie
L4dY-bIrd
doula
coś mi sie klawiaturka psuje :
wegreqlfcjxrgui3gt;uxyfxxygeogqeoywgyqzrfx
o juz lepiej
wegreqlfcjxrgui3gt;uxyfxxygeogqeoywgyqzrfx
o juz lepiej
reklama
Podziel się: