reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dziewczyny ja z wami zwariuje...spokojnie nie moge wysłac wiadomosci...a po za tym upiekłam ciasto z jabłkami...zapraszam :D

reklama
shady pisze:

L4dy widzisz superowo....ale nam dzieciaki rosna co? ;)

qrcze ale wiecie co faktycznie dzieci nam bardzo szybko rosną :) niedawno byłysmy a porodówce a teraz.....albo same siedza , albo raczkuja , albo turlaja sie ::) ::)

ale ten czas leci .

Ide zaraz na ten spacerek .Ja juz jestem wyszykowana 8) czekam mna moje dziecie jak wstanie .

shoomna_a pisze:
KUNDA:Ja kupuje obiadki z mięskiem: z królikiem, z jagnięciną.
Wygodniej jest z tymi kupowanymi, ale sama też gotuję zupki np, z buraczkiem. Dziś zrobię kluseczki z żółtka. Tylko że J. nie ma ząbków, więc to raczej nie będą kluseczki tylko papka...

Ja jeszcze sie boje sama gotowac dla malucha.mam wieksze zaufanie do słoiczków .No i czywiscie wybór wiekszy :)

no a my w domku bo u nas pada szlak by to......, ja tez zakupuje obiadki w sklepie dla małego bo wygodniej   a z reszta łatwiej mi dobrac bo mały jada hippa dla alergikow

reklama
a ja juz gotowałam zupke z piersi indyka do tego marchew ziemniaczek ....bez pory i selera ale dodałam pół kostki rosołowej hihi zmiksowałam na maxa i wyszedł litrowy słoik

ale niebardzo mi sie chce wiec kupuje bo fakt troszke lepszy wybor

Do góry