reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

wróciłam .Ale nudno tak samemu łazić ::) .

Co do znaków zodiaku to Ja i Mateusz to rasowe byki ::) Jaś ...skorpion >:D .

Przez cała ciąże mały bąk niechciał pokazać co ma miedzy nogami i niewiedzieliśmy do samego porodu co mam w brzuszki .Ale pewni bylismy od samego początku że siedzi tam mały Jaś :p

Jak mi go wyciągneli i pokazali to moje pierwsze słowa :Wiedziałam że to chłopak ...wiedziałam :laugh: a dalej to już niepamietam ::)

reklama
My jak szukalismy imiona to tez wiedzielismy ze bedzie Maciuś :D nawet dla dziewczynki nie mielismy imienia :laugh: nigdy nie zapomna słów anestezjologa jak mnie wybudzał ma pani synka ;D

ło matko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tak was na chwilke zostawic!!!!!!!!!!!! qrcze myslalam ze nie nadrobie! ale juz! ale teraz musze leciec do hubcia bo sie upomina! a ja za dluuuuuuugo czytalam!

mija super ze zdalas! wiedzialam!!!!!!!!
sorbus ciesze sie ze najusia juz oki miejmy nadzieje ze szybko minie juz do konca!!!!!!!!
shady zawiodlas mnie wczoraj............. :p

a wiec tak my z mezem to panny, synek to koziorozec :) mi 2 razy powiedzieli ze na 90%dziewczynka i dobrze ze nie uwierzylam-zawsze bylam pewna ze chlopca bede miala pierwszego; miala byc Maja :p i w brzuchu jak lobuz sie zachowywal- ludziom oczy wychodzily jak mi brzuch falowal doslownie!!!!!!!!!!!!!
lece do synka bo tata kapie :)

reklama
shady to taki maly zarcik!!!!!!!! ty zawsze nocny marku siedzisz dlugo wiec myslalam ze i wczoraj posiedzisz pisala pamietasz????? a tu cisza.............no i spac poszlam!!!!!!! ale oczywiscie to byl zarcik! nie gniewasz sie nie????? ;) ;) ;)

Do góry