reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej kobietki, ja dopiero przed chwilka zwlokłam się z wyrka, mąż w domu właśnie zrobił sniadanko więć na razie zmykam, bo czeka na mnie, sam nie chce zacząć jeść

moja Maja częśto pręży sie bez powodu ( w każdym bądź razie ja tak myśle) np. w wannie wierzga nóżkami a za chwilę pręży siei robi sie przy tym czerwona i tak na zmianę wierzganie i prężenie

reklama
Pycha pisze:
, sam nmoja Maja częśto pręży sie bez powodu ( w każdym bądź razie ja tak myśle) np. w wannie wierzga nóżkami a za chwilę pręży siei robi sie przy tym czerwona i tak na zmianę wierzganie i prężenie

i nie martwi cie to?

czesc babki :)

wlasnie zajadam sniadanko :)

pycha nie ma sie co martwic, jesli Majeczka prezy sie i nie placze to pewnie cwiczy miesnie..........albo poprostru ma taki rodzaj zabaw :)

Witajcie.
Widze, ze bardzo zgrane z was babki, ale mysle,ze przyjmiecie mnie do siebie? :)

Probuje uspic mlodego co nie nalezy do najlatwiejszych zadan.
Maly jest strasznie niezdecydowany ::) i niewie gdzie chce spac ;D
I codziennie latamy, albo na gore do pokoju do lozeczka, albo na dole do lezaczka ;D ::)
Jak marudzi w lozeczku, to na dol i na odwrot.
Czasami pobiegamy po tych schodach 20 min. i wkoncu sie gdzies udaje usnac.
No... ja tez skorzystam z tego. Cwiczenie pierwsza klasa ;D

malutka pisze:
Pycha pisze:
, sam nmoja Maja częśto pręży sie bez powodu ( w każdym bądź razie ja tak myśle) np. w wannie wierzga nóżkami a za chwilę pręży siei robi sie przy tym czerwona i tak na zmianę wierzganie i prężenie

i nie martwi cie to?

ja odnosze wrazenie, tak jak napisała Joaska, że ona po prostu rozciąga sie i jest to dla niej jakby zabawa, bo przy wierzganiu się cieszy, wg mnie to ona rosnie i dlatego, ale w sumie przy najbliższej okazji zapytam lekarza albo srodowiskowej

dziewczyny macie linki z wuzkami typu spacerowka.....bo z allegro jakos ciezko mi jest sie zdecydowac

moj maly tez sie prezy ale jakos nie martwie sie tym, bo nie płacze tylko sie cieszy ;D moze mu to frajde sprawia bo w koncu cos nowego robi

hej laseczki...u nas pelna mobilizacja...jeszcze nigdy nie widzialam tylu policjantow na raz chyba ze na meczu pilkarskim lub w szkole policyjnej w szcztytnie ;) Mohery zblizaja sie, wylaza na ulice, czesc okupuje balkony.......w oknach oltarzyki porobione takie ze naprawde czuje sie jakbym byla marsjanka w watykanie ;D ;D

reklama
Czesc dziewczyny!!!

Dawno juz nic nie pisalam ale bylam z Wami czytajac to co piszecie!
Bylam troszke "olewana" przez Was wiec sie nie udzielalam,ale oczywiscie nie mam wam tego za zle..po prostu niektore z Was znaja sie lepiej i tyle....

Jednak mam pewne pytanko do doswiadczonych mam dzieciaczkow z zabkami.

Czy u Was pojawiala sie biegunka..wodnista,zielonkawa ze sluzem i do tego stan podgoraczkowy tak gdzies 37 i pare kreseczek przy wychodzeniu pierwszych zabkow?????

Jezeli tak to ile to trwa zanim pojawi sie zabek????
Moja corcia ma 8,5miesiaca i od poniedzialku wlasnie takie rewolucje.Bylam z nia u pediatry i sama nie wie..powiedziala ze moze to byc zabkowanie albo i jakas infekcja..obserwowac,dawac to co zapisala i byc z nia w kontakcie jakby co.

Pozdrawiam i napiszcie cos prosze bo niewiem czy mam sie martwic czy co.....

A i napomkne ze wrocilysmy do samego cyca na zawolanie a juz jadla dosc duzo nowosci...czekamy az sie biegunka skonczy z jedzeniem .Julka jest chetna do jedzenia wszystkiego co bym jej tylko dala.
Slinic sie malo,bywalo wczesniej ze byla to prawie "fontanna z buziaka "a teraz malutko.jakos wiecej nie wklada do buziaka niz wkladala....

Do góry