reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

mordziulka będzie dobrze a Hubuś wyrośnie na przystojnego faceta który będzie łamał serduszka wszystkich dziewuch z sąsiedztwa ;) :laugh: :laugh:

reklama
noelia szczerze w to wierze! i dziekuje za dobre slowo! szkoda tylko ze teraz sie meczy! ale wyjdzie i bedzie super! wlasnie szukam w necie jakichs osrodkow rehabilitacyjnych nad morzem.

przed chwila stanęło mi chyba serce, Maja spała w pokoju obok, więc nakładłam jej zabawek do łóżeczka żeby sie pobawiła jak wstanie, no i jak się obudziła to słyszałam te jej wszystkie zabawki, grzechotki, gadajace telefony, nagle przez chwile cisza, lece do niej i widze jak leży nieruchomo, co ja w tym momencie przezyłam, ale ona tylko sie zamysliła, a ja ją jeszcze przestraszyłam, bo wpadłam do pokoju jak burza,

oj to się strach najadłaś ale chyba każda z nas coś takiego czasem ma,oby jak najrzadziej :)
Kunda a ciebie nie poznaję ,narzekasz na Macia kochanego ,obciełaś mu włoski to mu się teraz rogi pokazały >:D
moja juz wstała po pierwszej drzemce,to ide

pycha no ladnie! ale ja tez czasem tak mam! hubert wychyla mi sie bardzo z wozka! kiedys bylam w ubikacji a on siedzial w wozku nagle uslyszalam taki straszny dzwoek wiec juz bylam przekonana ze wypadl! nawet sie nie ubralam tylko popedzilam do pokoju.....patrze a tam hubert sidzi w wozku i patrzy na reklamy. chodze po mieszkaniu i szukam co tak huklo...okazalo sie ze w drugim pokoju wanienka spadla byla wysoko wiec huk byl straszny! matko ale zaczelam plakac! a jak zmierzylam cisnienie to mialam 212 na 110 tetno 119!

kunda juz wrucilas? szybka jestes!!!!!! szukam i szukam tych osrodkow ale cholera malo tego a na dodatek strasznie drogie! niby mam dofinansowanie ale to i tak malo nie stac mnie!

hubert mi zasnol wiec chyba wezme sie troszke i ogarne w domu bo balagan! ale mi sie nie chce! mam potwornego lenia! na dodatek musze do lekarza na kontrol!

reklama
Do góry