reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

a jaka przecierke?? wstaw jakies zdjatko?? bo moj polowek wykonuje takie rzeczy moze sie naluczy?? jak juz nieumie tylko ja niewiem

my tez wlasnymi raczkami bo robil to mezolek no i ja tez kawalek bo musialam sie tego nauczyc!! jak by to bylo przeciez ja musze wiedziec co i jak sie robi zeby ....no wiedziec taka mam nature wszysto chcialabym wiedziec i umiec
no ztym wiedzeniem to przesadzam....ale z umieniem nie.....hihi

reklama
a pisalam "MALY" BO MIALO OBEJSC SIE BEZ SKRZYBANIA NO ....ALE NIESTETY ZEBY WSZYSTO MIALO RECE I NOGI...TO MUSIELISMY SKRZYBAC(SORY ZA DUZE LITERY)
POSZLAM WTEDY NA CHWIL KILKA DO MAMY A TU PRZYCHODZE I ZESKRZYBANE JUZ POL SCIANY?????
a mialo to byc tylko na polowie tzn. do polowy sciany ...no i trza bylo leciec dalej az 2

Wesele było tak 20 kilometró od Międzyzdrojów w ośrodku domków wczadsowych,ale takich wiesz z czasów poprzedniego systemu ;D
Było nawet fajnie ale jak sie kładliśmy w końcu spać to myślałam że ta wilgoć mnie zabije ::) ale mały trzymał sie żwietnie

Wilanów jest za Ursynowem dla mnie to na drugim końcu Warszawy ja mnieszkam na Bielanach
Ale to fajne rejony,zielone i raczej osiedli luksusowych

A przeciereczke ..poczekaj zaraz znajde jakieś zdjątko

narobilas mi apetytu na pozna kolacje to ja tez skoczylam po co nieco...czyli kawal serniczka z rosa!!! moze kawaleczek juz ?.......uwaga laduje z talezem!!!

hhhhhmmmmm ..............tez bym chciala nad moze!!!!choc osobiscie kocham gory tatry...moze skoczymy w tym roku? ale niewiem jak to z meza praca bedzie.....
a moze to ze wzgledu na dzieci - zmiana klimatu cztery lata temu bylismy no ...to..musze powiedziec ze z mateusza chorobami mialam na jakis rok spokuj...

e nic takiego nie mam gdzie widać ,jhak naprawimy aparat to zrobie zdjątko i wkleje

Ja też bym chciała nad morze na wakacje ale podobno pogoda ma być do kitu
a jak sobie pomyśle że miała bym cały czas z małym w domku siedziec to mi sie odechciewa
Mam nadzieje że może w końcu przyjdzie lato

Musze uciekać mały mi coś jękoli,chyba sie z nim położe bo wtedy się uspokaja i nie rozbudz....oj losie a myślałam że go ululam i troszke będe miała dla siebie czasu
Ale i tak troszke się naklikałam

Dobranoc justus kolorowych snów

oj ale bym sobie też takiego serniczka ::)

dzien doberek , dzien doberek ,bardzo!!!!!!!!!

za oknami piekne slonko choc jeszcze troszki zimno :) ale mamy ju znadzieje ze slonko zaswieci mocniej :D wiec mozna juz wstawac ::)!!!!!!!!!!!

planowac ciekawie dzionek co by pomeczyc nasze bąble i wieczorki miec dla siebie!!!

POBUDKA KOBIETKI!!!!!!!!

hej dziewczyny, alescie wczoraj naklikałay, a ja miałam znów problemy z netem, :mad:

ja wczoraj podałam o 22, nawet nie wiem czemu, ale byłam strasznie zmeczona

no i się zaczęło, mała od kilku dni zwiedza na czworaka pokój i teraz własnie siedzi mi pod krzesłem :)

witam z ranka!
mnie wczoraj dopadła migrena,a mam napadowe i zdychałam całą noc i jeszcze boli :(
Pycha to znaczy że Maja właśnie zaczęła Ci raczkować? :) czy już wcześniej zaczęła?

reklama
to suoer :) kiedy to mój będzie pomykał ? ;D pewnie szybciej niż uważam hihi
lecę po kawusie bo mężulek nie kwapi się z podaniem ;)

Do góry