reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama

czesc laseczki.... :) widze ze od rana debatujecie :))

Mija mam nadzieje ze nie bedzie padac, bo niby sloneczko jest a jest chyba chlodno....kto byl dizs na dworze??? jak jest? cieplo, zimno????

malutka najlepsze zyczonak dla Jasia !!!! :)

Mija ja tez zmieniam smoczki jak są brzydkie i teraz np. kupiłam ten od 6 m-cy i prawie wcale się nie różni od tego do 6 m-cy, jest tylko odrobine większy,

a jesli chodzi o leżenie na brzuszku to Maja od poczatku tak wolała i tak jest do tej pory, ona wszystko robi na brzuszku, ostatnio nawet spi
Mija pisze:
Pycha faktycznie ogromne gratulacje dla zdolnej Mai, ale teraz się nabiegasz :)
jeszcze mam kilka dni luzu, bo jak na razie to tylko jeden pokój zwiedza, jeszcze nie wie, że mozna sobie wyjśc dalej :)

ale jestem zła, ciągle mi ktoś Maję budzi, przed chwila jakis babsztyl przez pomyłke zadzwonił do drzwi i jeszcze gadała tak głosno, ja do niej szeptem że dziecko mi spi, a ona i tak na cały regulator i wten sposób Maja zamiast 2 godzin, spała tylko godzinke :( :mad: :(

u nas też słoneczko niby grzeje, ale w sumie to chyba nie jest za ciepło, ale na dworze jeszcze nie byłam

i własnie przed chwilą odkryłam nowe zdolnosci Mai, potrafi już wziąść sobie do raczki cos tak małego jak ziarnko słoneczniku :)

Pycha pisze:
u nas też słoneczko niby grzeje, ale w sumie to chyba nie jest za ciepło, ale na dworze jeszcze nie byłam

i własnie przed chwilą odkryłam nowe zdolnosci Mai, potrafi już wziąść sobie do raczki cos tak małego jak ziarnko słoneczniku  :)

no to teraz bedziesz musiala z podlogi wszystko sprzatac/......wiem cos o tym...ja codziennie odkurzam a Alan i tak cos znajdzie i w paluszkach obrabia  ;D ;D

Mija oki nie ma problema....tylko powiedz mi prosze czy mozemy umowic sie okolo 13.00 bo mlody mi cholera zasypia, pospi z 45 minut i moger podjechac......oki??? a nie chce zeby mi marudzil jak sie nie wyspi....i jeszcze jedno.....jak sie ubrac??? bo nie wiem czy cieplo czy zimno

reklama
dobra to o 13 Noe mi też teraz zasnoł :)
I wydaje mi się że jest ciepło,u mnie na termometrze 22 stopnie ale jest na słonku
Więc krutki rękawek i bluza na wszelki, ja zakładam małemu długi cienli i jeszcze jeden długi cienki i na wszelki do torby bluze
Chyba będzie dobrze ???

Sama już zgłupiałam z tą pogodą :mad:

Jak wam się Kalimba podoba jest świetna co?
My mamy grzechotke od nich mały ją uwielbia, no i podobno ta knajpka jest super

Do góry