reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witajcie wieczorkiem!!!

shady  nie warzne jak sie wyglada zato najwarzniejsze ze micha pusta i brzusio pelny>.... ;D ::)........a tak wogule tojaka powazna mina -pewnie mysli -- no mamo i co poradzilem sobie ,nietylko ty umiesz jesc ha ja tez ....tak sobie pewnie mysli twoj SWIETNY ALANEK no super wyglada

trzeci raz orety dajcie wyslac mii

reklama

Nikita napewno bedziesz miala ale ja robie tak, zyje w totalnym balaganie w ciagu dnia a pod koniec robie porzadek, tzn. zabawki mlodego przesuwam noga na jedna kupe, i juz

Justus mial powazna mine bo byl tak pochloniety czynnoscia jedzenia ze szok.......wogole to jutro go posadze normalnie przy lawie i niech nauczy sie jesc jak czlowiek a nie jak piesek ;)

ja tez dzis sie tak narobilam wysprzatalam sobie chaupke na cymus :-*,a do poludnia sie opierniczalam ,a podwieczur bylam na cmetarzu posadzic kwiatuszki na grobie i zrobic tam pozadek łłłooo ale sie narobilam ,dobrze ze byla zemna tesciowa i pilnowala Toski ,bo przeciez ta mala "wariatka" to ........niemozliwa jest ....zaczela wolac sisi i tanczyc przy tym i oczywiscie nikt niemoze jej wysadzic tylko mamunia ,wiec ja w bieg a ona nie nie i sie smieje ( ze zartowala ) i znow uciekala ( wyobrazcie sobie 56 letnia kobiete ktora lata za taka malo urwiska i to naprawde trza miec kopa zeby ja dogonic)tak wiec ...zmeczona po myciu i zjedzeniu oczywiscie niewszystkiego ..padla jak kawka ....to zostawianie to nauczone od brata tez nie zje nic zeby cos na niezostawic,nawet jak chce mu sie bardzo pic to i tak na lyk zostawi w szklance......

a co do prasowania jak pisalyscie tak obszernie to robie jak i inne dziewczyny tak wieszam pranko ze nie trza prasowac i oczywiscie trza ladnie poskladac ......no chyba ze koszula mezowi od jakiegos swieta bo wogule to nielubi chodzic w nich i jakies no takie bardziej wyjsciowe moje ubranko albo jak np. Toska dorwie jakies rzeczu z szafek ........no to wtedy tez ...bo ona ma przeciwienstwo do zelazka w raczkach.............

dziendobry bardzo !!!!!!!!!!

no to ja chyba druga ??????

dzisiaj cos slonko schowane mocniej za chmurami , ale pewnie i tak cieplo bedzie dzieci moje jeszcze spia ,a no i ja bym mogla , ale im dluze spie to potem zle sie czuje .....wiec zrobilam juz sobie pobutke .................

ZAPRASZAM NA KAWUSIA !!!!! BO JA JUZ MAM ZROBIONA JAK COS TO WSTAWAC I JUZ ..ROBIE I PIJEMY NAWET CIASTA MAM KAWALEK!!!!!!!1

reklama
Witam po przespanej nocce.

Empolan - Macio zabkuje i ma katarek najprawdopodobniej z połaczu i dlatego mamy leki, no i wczoraj miał wysoka goraczke, wiec leki wskazane.

Shady - Alanek słodki i jaki samodzielny :D

co do prasowania to ja lubie prasowac ale musi byc spełniony warunek dobry film w telewizji bo wtedy mi sie prasuje najlepiej

Do góry