reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Joanna kusisz tymi ciastami;-)
Fanta fajnie nad morze wyjechać:-)Ciekawe jak Kubusiowi będzie sie podobało taka duża piaskownica !:-D
Beata zdrówka dla Kubulka:-)
Bartek śpi teraz jeszcze go bardziej wysypało ale na pleckach i buzi a na brzuszku jakby zaczęło znikać.
Miłego wieczorku

Kubuś już był nad morzem w tamtym roku. Też jakoś w kwietniu. Jego reakcja na duuuuuuuuuża piaskownicę była taka, że pełzał na czworaka i najadł się piachu:-D. Dzieci są niesamowite:tak:. Jak tam aguska mały Bartoszek i jego gorączka? Bo jak narazie doczytałam się o znikających krostkach. Ani się obejrzysz i wszystkie znikną.
Joanna, zdolna z Ciebie babka. Podała byś mi może przepis na jakieś proste ciasteczko na zimno? Ale taki przepis co nie da się zepsuć :-D. Bo przy moich zdolnościach wszystko możliwe.
Beatka, dużozdrówka dla podziębionego Kubusia.
Uciekam kolację mojemu T robić, bo mi kuchnie rozniesie:szok:.
Spokojnego wieczorku. Jutro zajrzę do Was :)

reklama
Witam sie porannie.
Ale szaro za oknem.
Bartek ma jeszcze tych krost i to sporo ale bledną a gorączki już wogóle nie ma zachowuje się tak jakby nic mu nie dolegało:-)
Fanta to teraz Kubuś będzie jeszcze bardziej szalał bo jest o rok starszy :-)Ciekawe co wymyśli hehe
Miłego dnia

Witam sie porannie.
Ale szaro za oknem.
Bartek ma jeszcze tych krost i to sporo ale bledną a gorączki już wogóle nie ma zachowuje się tak jakby nic mu nie dolegało:-)
Fanta to teraz Kubuś będzie jeszcze bardziej szalał bo jest o rok starszy :-)Ciekawe co wymyśli hehe
Miłego dnia
Witajcie to super:)
U nas Gaja buszuje ale wiało w nocy, nawet prądu nie było:()

Witam;-)
U mnie takze szaro i ponuro za oknem i wieje jak diabli:-(
Natalka ma jakiś mocny stan zapalny dolnych dróg moczowych i pęcherza, nie możemy pozbyć się tego dziadostwa:-( Dostała teraz BAKTRIM i NESTTYNĘ za półtora tygodnia znowu wyniki:-( Jak nie zadziała to wybiorę się do innego lekarza, na razie czekam co się będzie działo:-(
A tak poza tym to trzeba by było wziąć się za ogarnięcie chatki;-)

Witam sobotnio!
U Nas pogoda przepiękna, tylko trochę wieje. Wszystko już mam porobione i mam teraz czas dla siebie więc popijam kawkę. Kompletnie się dziś nie wyspałam i czuję się jak pijana:szok:. Kubulec ma spać, a mój najdroższy prasuje :-D. Trzeba go teraz wykorzystać puki ma urlop:tak:. Obiadu też dziś nie muszę robić, bo zostaliśmy zaproszeni do kuzynki na grochówę, więc mam na dziś labę
Aguska, super, że z Bartoszkiem już lepiej i nie gorączkuje:tak:.
Barbara, dużo zdrówka dla Natalki.
Lena, u Nas też w nocy strasznie wiało i mój T się martwił, żeby na awarię go nie ściągali. Na szczęście obyło się bez tego.

Dzięki za zdrówko dla Kubka :tak:
Joasia jak Cię kopnę zaraz w tyłek za to ptasie mleczko :-D
Basia zdrówka życzę a baktrim bardzo dobry lek i szybko pomaga :tak:
Aguska to dobrze że Bartkowi przeszło :-)

Witam :tak: u mnie nadal wieje ale za to słoneczko świeci ;-) okna sobie pomyłam, posprzątane mam, obiad też więc już wolne :tak: Kuba poszedł spać, M chyba też padnie jak zawsze i będę miała ciszę :-D Kuba już gorączki nie ma ale za to w nocy katar dostał :sorry2: masakra cała noc nie przespana :sorry2: no ale za dwa dni będzie lepiej i będzie git :tak: w nocy tak wiało masakrycznie myślałam że mi okna powyrywa :sorry2:

reklama
Witam w niedzielne popołudnie!
Widzę, że dziś puściutko, raz na jakiś czas tylko któraś wejdzie. Nie ma się co dziwić przecież w końcu mamy weekend i czas dla rodzinki:tak:. W Szczecicie pogoda dziś przepiękna, nawet wiatr się uspokoił :-). Mój mały od dwuch dni nie chce mi po południu spać więc z nim walczę:-D. Kończy się na tym, że jest wyciągany z łóżeczka. Ale dziś nie poddam się i zabieram go na długi spacer będę z nim tak długo chodziła dopuki nie uśnie. Miłego dnia.

Do góry