reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

fanta dobre hehe widziałam już podobne parodie między innymi właśnie gagi mój m czasem coś wynajdzie.
A ja dzięki wam sie zmobilizowałam i poszłam zamknąć konto w PKO bo miałam je z miesiąc temu zamknąć ale to zawsze coś i mi sie nie chciało.Miałam pare groszy na minusie a musiałam zapłacić dokładnie 23,77 zł!W sumie to nawet nie wiem za co:baffled: ale mam już z głowy.a zajęło mi to 45 minut bo przecież musiałam iść do kasy wpłacić tę kwote a tam te babki to jak muchy w smole takie maja tempo.

Bartuś bawi sie samochodzikami zaraz będzie jadł obiadek później do was wpadne:-)
Gimpelka a jak tam Wojtuś?sam już siedzi ?raczkuje albo pełza?pochwal sie;-)

reklama
Znów jestem. Jutro raczej nie będę do Was zaglądała, bo T wzioł sobie wolne i będziemy załatwiali sprawy w banku. Dzwoniłam do banku PKO, powiedziałam co jest i czekam na telefon.
<edit>
Już dzwonili z banku. Dzisiaj mam do nich podjechać i będę wiedziała co jest co. Kwota jest większa niż mi podawali bo 12 zł i 14gr ale zapłacę i mam z głowy. Będę musiała tylko poprosić o pokwitowanie, że z niczym już u nich nie zalegam :-).
Aguska, gratuluję mobilizacji. Zdziwiona jestem tylko, że za wszystko wołają kasę.
Dobra uciekam, bo T podjedzie i od razu śmigamy załatwić sprawę. Nie wiem po co brał sobie jutro wolne :baffled: ale niech mu będzie, chociaż mi poprasuje:laugh2:

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny;)
A u Nas pranie zrobione;)
A prasuje właśnie mój brat;) Miał sterte swojego to pare pieluch i ręczników mu dorzuciłam;)
Amelka śpi, zaraz wstanie i idziemy na spacer;)

Lena wylewna to ty nie jesteś;-)
bartek spać nie chce siedzi w łożeczku i nie wiem na co liczy:baffled:niby spać mu sie chce ale jak biore go żeby przytulić to sie odpycha jak mu śpiewam to sie śmieje jak go zostawiłam samego w pokoju to po chwili wołał jak go głaskałam to bawił sie moja ręką hm.. brakuje mi chyba już pomysłu na jego uśpienie

reklama
Do góry