reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Fanta zaraz poczytam artykuł... Super ze u ciebie słonko- u mnie chmury za oknem:-(
Hania tez jeszcze do tyłu chodzi zamiast do przodu :) a co do Michałka to on juz zapomniał że coś było nie tak :-D jeszcze mu szewki wychodza ale najwyraźniej nic go nie boli bo szaleje jak dziki!!!!

reklama
fanta ja też do końca w to nie wierze bo w sumie co w tych czasach jest zdrowe?wszędzie czegoś dodaja.Bartek ma rózne ubranka i lepsze i gorsze jakoś nigdy nic mu nie bylo a zamki to przez jakiś czas lądowały cały czas w buzi więc napewno były przez Bartka wyssane i nic mu nie było:-D:no:
u nas ciepło bardzo sie zrobiło po spacerku od razu lepiej małemu kupiłam koszule na długi rękaw bo babeczka miała przecenione na 15 zł a fajna elegancka napewno sie gdzieś przyda i właśnie kupiłam na rynku gdzie tam pewnie CZEGOŚ dodaja;-)do ubranek.
ja zaraz Bartka usypiam a miałam sie pochwalic dzi Bartuś spal do....7.10!!!!!:-D normalnie w szoku byliśmy że tak długo.
a my idziemy z Bartkiem i moja mama do babci(prababci) bo przyjechała dalsza rodzina i Bartka jeszcze nigdy na oczy nie widzieli wiec sie do nich przejdziemy.a najgorsze że dzis rano babcia dzwoni że przyjechali i dziś wyjeżdżaja i żebyśmy przyszli a ja taka nie wyjściowo no ale co przebiore sie zepnę włosy i będzie dobrze;-)zreszta najważniejszy i tak jest Bartuś:-)

my już po smykolandii:) Fiol zadowolony.
Zaszłam też do kuzynki sobie.
Pogoda śliczna u nas!
a jak u was???

agniesia witaj! :)

Gimpelka dobrze ze już czujecie sie lepiej i że Otka nie dorwało- może jednak zjdliście coś niedobrego....
Widzisz twój Otus siedzi a Hania nie ma zamiaru i to najmniejszego:-D

Znów do Was wpadłam ale tylko na chwilkę.
Kubusiowego dopiero położyłam spać, bo wpadła do mnie kumpela ze swoim brzdącem, my piłyśmy kawkę, a chłopcy próbowali się dotrzeć. W sumie, to skończyło się na tym, że jeden siedział w jednym pokoju, drugi w drugim, a my w kuchni :-D.
Dzwoniła też do mnie babka od kredytu i..........
uruchamiają nam go w tym miesiącu :tak:;-):-):-). Jestem coraz to bardziej szczęśliwa :-):tak:. Oczywiście trzeba znów donieść mnustwo dokumentów ale to już na szczęście do umowy.
Aguska, widzę, że nie dosyć, że humorek się poprawił, to i okazja się trafiła :-). Udanego spotkania rodzinnego. Dopero teraz doczytałam, że Bartkowi udało się spać do 7:10. Widzisz masz już więcej czasu żeby się wyspać ;-).
Ewuniaf, dobrze, że Michałek tak szybko doszedł do siebie :tak:. Szwy ma rozpuszczalne czy będziecie jechali na ściągnięcie?
Kinga, u nas również pogoda ładna :-)<w końcu przestało padać:tak:>.
Agniesia, witam kolejną nową siedzącą w domu mamę :-):tak:. Gratuluję kolejnego maluszka!
Gimpelka, jak zdrówko? Mam nadzieję, że już troszkę lepiej. Widzę, że Wojtuś coraz więcej umie :tak:. Gratuluję tak zdolnej pociechy. Teraz ani się obejrzysz a zacznie raczkować :tak:

Fanta Misiek ma szewki rozpuszczalne (są tak cieniutkie że ledwie je widać) A na kontrole bedziemy jechać w połowie sierpnia :)
Super że dostaniecie ten kredyt!!!!! Ciesze sie razem z tobą:tak:

agniesia witaj
gimpelka dobrze że wam przechodzi i co najważniejsze że Wojtuś sie nie zaraził:tak:;-)a i gratuluje samodzielnego siedzenia;-):-)
Ewuniaf fajnie że Michałek juz zapomniał o zabiegu twardy chłopak
fanta bardzo sie ciesze że z kredytem wszystko do przodu idzie:-)nie oszalej tylko z tej radosci:-D;-)
My po spaotkanku oczywiście wszyscy zauroczeni byli Bartusiem
teraz czekam na mężusia ide robić obiad spagethi;-) to do później

reklama
Do góry