reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witajcie dziewczyny! :-)
Juz padam na pysk po zakupach. jeszcze dzisiaj w planach posegregowania pranka, kapiel i upragnione lozko!;-)
Ja tez doswiadczylam braku jakielkolwiek zyczliwosci w stosunku do ciezarnych.:-(Niestety. W autobusie PKS stalam i brzucholem pocieralam o kierownice. Po tej przejazdzce unikalam busow, jak ognia. teraz bym domagala sie specjalnych wzgledow. Co bede sie dawac!:tak:
aguska - zdrowka dla Bartusia:-)
Aleksia - czest Kobito!

reklama
Nam się chyba psuje piec gazowy:-(. Buuu.
Pewnie wywalą cenę z kosmosu za naprawę:szok:. Właśnie wzięłam zimny prysznic:baffled:. Wyszłam i buch do netu kto to u nas zrobi, gdzie serwis tego tałatajstwa. Jutro z rana zaraz będę dzwonić. Dobrze że mamy jakieś pieniądze odłożone.
Uciekam do wyra bo mnie telepie.
Dobranoc kobitki.;-)

Witam się z Wami kobietki:-) ja coś spać nie mogę:-) łażę po necie z nadzieja, że mnie sen zmoży a tu lipa:-) za oknem leje jak z cebra:-( Igor już po 4 dniach w szkole zasmarkany, już się zaczynają infekcje;-) normalka:-). No dobra mamusie mam okazję cofnąć się trochę i poczytać co u Was:-) więc zabieram się za czytanie bo o spaniu nie ma mowy. Buziaki:-)

witam sie i ja
Bartuś jak na razie zdrowy
teraz wcina ogórka kiszonego:-D
asienka a jak Ksawik?Gorączkował ci jeszcze?fajnie że zakupy sie udały
Aleksia witaj długo Cię tu u nas nie było
Krolcia a jak Danielek?

Wiatam sie z rana:tak: i o przyzwoitej godzinie :-D.
Zasiadam do Was z kawką i już planuję harmonogram wyjazdu. Listy wczoraj nie zrobiłam co zabrać ale zrobię, to dziś. Pogoda jak narazie ładna. Słonko przebija się przez chmurki, w powietrzu czuć jesień. Jak na moje oko powinno być troszkę cieplej no ale już nie będę tak wymagająca :-D ;-). Kuba dalej zasmarkany do tego doszedł mu kaszel :eek:. W nocy spał mi nawet ładnie i wszystko by grało gdyby się nie przesikał :dry:. Tak po za tym to u nas ok. Ogarnę trochę chatkę i będę nas pakowała. Już nie mogę doczekać się wyjazdu :tak:. Jak małe dziecko :-D. Mam nadzieję, że T nie będzie miał nadgodzin.
Aguska, Bartek nie dostał kataru po wczorajszych spacerkach?
Karolcia, junkers macie :szok:. Ja bym się bała. W ogólę ja się boje gazu <bo nie idać czy się ulatnia>, zresztą za dużo było przypadków nie szczelności piecyków gazowych. Mój kuzyn zaczadził się właśnie przez junkers, bo poszedł się kąpać, a to badziewie było nie szczelne :-(. Moja dobra rada kochana, kupcie bojler :tak:.
Asienka, mądry polak po szkodzie, ewentualnie kobieta po porodzie :-D;-). Wypoczełaś trochę przez nos?
Aleksia, jak tam w pracy? Dawno Cię u nas nie było :confused2:. Widzę, że po 4 pisałaś posta :szok:. Spać nie możesz? ;-)

Witajcie
Fanta :-D lepiej żebyśmy nie zakładały z góry takich rzeczy bo .... oszaleć można ;-)my mamy centralne więc i woda też z piecyka jakoś bojler za mną nie przemawia ...
Miłego odpoczynku :-)bycz się ile wlezie ;-)
Aguska ale Wam dobrze a mój jeszcze weekend teraz ma roboczy i co z tego że dzieci nie ma samej nie idzie tyle wysiedzieć
Aluska witam :-)

Amelke wieczorem zaczął boleć ząb więc odwiedziłyśmy jeszcze sadyste po zatruciu ząbka nie przestało ją boleć także wieczór miałam koszmarny do tego przed spaniem płakała co się z tało z jej siostrzyczkami ona chce je mieć bo ona się boi bez nich więc chyba pojade po nie :-pmnie też już tęskno bardzo za nimi, niby człowiek chce odpocząc a jak ma szanse to tęskni i zawsze jakieś ale jest...
Zaprowadziłam Amelke do przedszkola robie mojemu golonko i żurek więc zapraszam chętnych ;-)

reklama
Witajcie
Fanta :-D lepiej żebyśmy nie zakładały z góry takich rzeczy bo .... oszaleć można ;-)my mamy centralne więc i woda też z piecyka jakoś bojler za mną nie przemawia ...
Miłego odpoczynku :-)bycz się ile wlezie ;-)
Aguska ale Wam dobrze a mój jeszcze weekend teraz ma roboczy i co z tego że dzieci nie ma samej nie idzie tyle wysiedzieć
Aluska witam :-)

Amelke wieczorem zaczął boleć ząb więc odwiedziłyśmy jeszcze sadyste po zatruciu ząbka nie przestało ją boleć także wieczór miałam koszmarny do tego przed spaniem płakała co się z tało z jej siostrzyczkami ona chce je mieć bo ona się boi bez nich więc chyba pojade po nie :-pmnie też już tęskno bardzo za nimi, niby człowiek chce odpocząc a jak ma szanse to tęskni i zawsze jakieś ale jest...
Zaprowadziłam Amelke do przedszkola robie mojemu golonko i żurek więc zapraszam chętnych ;-)

Na żurek bardzo chętnie;)

Do góry