reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej,
z ta przemiana materii to rzeczywiscie prawda ;D Moj maly po kazdym (prawie) jedzonku robi kupke ;D. Tez bym tak chciala, hahahaha, to bym szybciej schudla ;)

reklama
Witamy z rana, widzę że mamusie jeszcze śpią, to chyba przez tą pogodę. Ja dziś mam bardzo zapracowany dzień, i na dodatek ten ginekolog, tylko przez niego mi się popsuł chumor, ale niestety trzeba iść, czy się chce czy nie. U nas w nocy była burza, ale przytuliłam się do męża i już się nie bałam. IZABELKA mam nadzieję że remont dzisiaj pójdzie pełną parą i szybko się uwiniecie. ;D ;D ;D

hey z rana
ja na nogach od 8.00-a mały dalej spi za oknem ciemno i kropi deszczyk
musze wyjsc w taka pogode bo moj chrzesniak ma dzis 3 urodziny  ;D

co do nadrzerki to tez wiem ze miałam przed ciaza a po ciazy hmmmm to niewiem bo jeszcze u gina od porodu nie byłam bo mi sie nie chce :p

ja tam wszystko wyjadam po małym,ale ani 1 kilogram niechce mi wejsc :(  wiec bardzo chetnie przyjme od kogos nawet i 10kg

DZIEWCZYNY nie spimyyyyy zwiedzamy :p
kurcze czemu jak ja moge posiedziec to nikogo niema

a od dzisiaj jestem "słomiana" i wcale sie nie ciesze,bo bedzie mi sie nudzic ;D

dzien dobry bardzo!!!!!
jaq tylko sie przywitac ,naraziem niemam czasu na czytanie wiec ,nadrobie potem jestem ,po chszcinach siostry dziecka ,wiec wybaczcie

milego dnia i slonka duzo
papapa do potem

Brenda ja bym ci z checia nawet i 15kg oddala!!! Kurcze Ty szczesciaro!! Normalnie nie wiem, jak Wy to robicie,ze nic w was nie wchodzi :laugh: Ja tak mialm ale majac 20lat. Cholera ale to zabrzmialo, jakbym teraz strasznie stara byla. U nas pogoda taka sobie, sloneczko na przemian z deszczykiem. A to ze "slomiana" jestes, to bym wykorzystala hahahaha, imprezy ,zabawy ;D ;) Apropo ja tez mam wizyte u mojego gina ale dopiero za 3 tygodnie, tez sie zawsze stresuje,ale coz, tak my kobitki juz mamy.

witam wreszcie dotarłam
Izabelka chyba nie dam rady Cię pocieszyć bo sama w takiej sytuacji nie wiem co bym zrobiła
Brenda a ile ważysz?

Byłyśmy dziś u lekarza bo Oliwka ma kaszelek i katarek ale powiedziała że nic w słuchawce nie słychać i ma pić syropek i witaminki i przejdzie

reklama
Mam pytanie, cwyczylyscie po porodzie miesnie Kegla. Bo my tutaj mamy gimnastyke poporodowa za darmo, uczeszczalam na nia, ale te cwiczonka na wzmocnienie miesni pochwy i pecherza trzeba wykonywac sumiennie codziennie, a ja niestety taka sumienna nie bylam i czuje, ze jeszcze u mnie z tym pecherzem nie wszystko w porzadeczku. Wiec zakupilam sobie urzadzenie do cwiczonek tych partii ciala ;D Slyszalam, ze sa po nim super rezultaty. Zobaczy sie ;D

Do góry