reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

As każdy dzień cenny, pewnie. Trzymajcie się tam w dwupaku dzielnie!:tak: Wiesz ile mała już waży? Przybiera mimo tych przebojów?

Justa moja fryzjerka odradzała bardzo wszystkie te produkty syos czy jak to się pisze. Ponoć strasznie wpływają na skórę głowy!

reklama
Witajcie!:-)
Dopiero teraz net mi powrocil, byla jakas awaria na laczach!:dry:
Ja tam rozne uzywam farby. Zazwyczaj te, ktore sa w promocjii. Wiem, wiem niedlugo łysa bede!
As - &&&&&&&&&&&&&&&&&:-D

Aguśka no ten kolor co ja mam to jest teraz rudy, kiedyś robiłam czerwienią :malina, wisnia....Ale nie wychodziło mi jak trzeba to się na typowo rudy przerzuciłam ;-)
Justa sama, sama, czasem mi farbe naloży przyjaciółka albo mama. Krótkie włosy to daje rade. Ale ja cala farbe na te moje krotkie kłaczki musze zużyć ;-)

Dzięki dziewczyny za wszystkie rady. :tak:
Oto efekt końcowy.

33mo9dx.jpg

Jest git. :tak:
W rzeczywistości wyszedł o wiele jaśniejszy kolor.:tak:

Ostatnia edycja:
As trzymaj się Kochana w dwupaku jak najdłużej :tak:
Justa fajny kolorek :-)

Witam wieczorem :tak: my po zakupach, mięcha nie kupiłam bo już nie było :sorry2: teraz już wszyscy wykąpani po kolacji i będziemy bajkę oglądać na polsacie bo Kubie obiecałam ;-) no to tyle uciekam, spokojnej nocki do jutra laseczki :-)

Aga ja już stara baba jestem. :-D
krolcia i jak , Danielek nadal ospy nie ma? A jak Mati? Ładnie wszystko schodzi?
Bodzinko Twojemu szkrabowi już lepiej? Nie mam takich butelek. :no:
Asieńka co oglądacie?

Ja czekam aż mąż skończy mecz oglądać i włączymy sobie "Wyjazd integracyjny" :tak:

9005.gif

Kobiałki sorry memory:zawstydzona/y:
Wczoraj wlazłam posiedziałam poczytałam,i już miałam pisać,ale goście mnie nawiedzili.
Przyszedł szwagier z dziewczyną,i posiedzieliśmy trochę..........no trochę do....5 rano.
Masakra,jestem taka zmięta,że szok.Wyszłam z wprawy,z takiego nocnego siedzenia.
Chyba zaraz włarzę do wanny,i potem lulu pać.

Buziole,i spokojnej nocy.
Zajrzę jutro.

461154.png

reklama
Do góry