reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Melduje się. Dziecię odebrane z przedszkol. Dzisiaj mnie tak wpienil jak go odbieralam...Ja się chyba nie nadaje na matke buu buuubuu..Tera on układa droge a Fifi burzy...

My po wizycie u pediatry. Olo spi wiec szybko skrobne co i jak. W sumie to jestem rozczarowana postawa naszej pediatry.... Przeziebienie jak to przeziebienie zapisała syropki i bedzie oki (oskrzela czyste
yes2.gif
) Tylko z tymi wybroczynami/ wysypka nie wiele pomogła a raczej olała temat.... Najpierw powiedziała ze to od kaszlu (niemozliwe bo jak pojwiły sie perwsze to Olo nie kasałał) potem ze nie wie co to... Ale ja nie dałam za wygrana i draze temat dalej to powiedziała ze alergia i ze samo zniknie.... Zadnych badan nie zleciła. Podsawowe badanie to morfologia!!!!!!!!!! Czy tak duzo kosztuje!!!!! Ja wiem ze morfologie ma ok bo robiłam mu w styczniu ale ona nie ma co do tego pewnosci i powinna zlecic.... Moze ja histeryzuje?????? Juz sama nie wiem.

oooo u nas tez dzis rosołek:tak: z wczoraj!

A wy gdzie babeczki?:confused:
Amelka mi dziś do piecyka ( mimo barierki) się dotknęła i rączkę poparzyła. :-( Siedzę z nią od rana na kolanach , moczy rączkę w wodzie a ja nic zrobić w domu nie mogę , bo płacze bidulka. Przespała się chwilę, ale siedziałam kolo niej i polewałam jej łapkę wodą.Już jest lepiej, co jakiś czas tylko przychodzi zamoczyć rączkę.:tak:Bidulka.:-(

Rózyczka od kaszlu wysypka?:eek:

justa biedna Amelka! A duze ma to poparzenie? No ze niby od kaszlu mu te naczynka popekały.... Bo ta niby wysypka wyglada jak malutkie wilkosci głowki od szpilki popekane naczynka...
Własnie mnie inna forumowa mama oswieciła ze to moze byc od proszku bo zmnieniłam z Vizira na Bonux.

witam się pierwszy raz na tym wątku, mogę do was dołączyć ?:-)

Różyczka
, a może wybierz się do innej pediatry ? masz taką możliwość ?

reklama
Do góry