iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
JoannaMK Oj z tym karmieniem to nawet nie pytaj
Nadal ja karmie a w nocy to nie raz kilkanascie razy sie budzi zeby tylko chwilke po trzymac cycolka
A jak z tym szczepieniem dziecka? Bo kolejne szczepienie jest w 13 miesiacu zycia? Bo wlasnie nie wiem czy mam zapisac na wizyte zaraz po urodzinkach czy dopieropo 13 miesiacu zadzwonic?
Nadal ja karmie a w nocy to nie raz kilkanascie razy sie budzi zeby tylko chwilke po trzymac cycolka
A jak z tym szczepieniem dziecka? Bo kolejne szczepienie jest w 13 miesiacu zycia? Bo wlasnie nie wiem czy mam zapisac na wizyte zaraz po urodzinkach czy dopieropo 13 miesiacu zadzwonic?
i pewnie nie będzie już miał. To pierwsze cięcie i tak je oddalałam w przyszłość aż wreszcie mąż powiedział że jak będę miała dziewczynkę to będę jej chodowała loki. No i ustąpiłam dziadek strzygł a my wszyscy zagadywaliśmy go : tata karmił płatkami, ja zagadywałam, wujek dawał mu sie ciągać za swoje włosy a Szymonek krecił sie i oglądał Plebanie ale nie płakał tylko co jakiś czas odwracał sie o 180 stopni do dziaka "co też on mu robi"-tak się zastanawiał.