reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Bartuś dopiero co zasnął
Lena współczuje
Asienka udanego wyjazdu
Różyczka ach ta twoja maruda z czasem mu przejdzie;-)i ci z praca?odezwała się?
Bodzia miałaś nam napisać czy znalazłaś księcia z bajki:-D;-)współczuje bólu i oby Ci przeszło szybko
Koralikowa Justa będzie od poniedziałku neta nie ma

reklama
asienka wypoczywaj,,,odpoczywaj u zywaj sobie haaaa
aguska aaaaaaaaa dzieks za info.....Justa to czekamy:))
fanta dobra ale krotka;)))
rozyczko a to cii gadek....mamusi w bb przeszkadzac:)))nunu
Bodzia gdzie te nogi pchałas,heeeeee

A ja zrobilam bransoletke taka insza,,normlanie zrobie wam fotteeeeeeeeeeeeeee...

Hejka.
Nie nadrobię, nie ma szans. :no:

Asienka udanego wypoczynku.
Aguska zdrowia dla młodego.
Lena brrrr aż mi się włos zjeżył.
Różyczko widzę , ze Twój to ma też gps'a w głowie jak mój:dry::crazy:! Ledwo człowiek przed monitor siądzie i się zaczyna!!!!

M na urlopie to bijemy się o dostęp do kompa:-D he he. On te swoje gierki na nk musi oporządzić! I jak usiądzie to kilka godzin schodzi.:baffled:

misie%20dwa.gif

lena, koralikowa dzięki już kumam o co chodzi:-):tak:

mm7.gif

krolcia wygralas rozumiem bitwe teraz:-D

MOje nowe,,dzisiaj pierwszy raz robione:)
Snapshot_20120813_2.jpgSnapshot_20120813_3.jpgtroche niewyraźneeeeee:baffled:

mirelka teraz to bedziesz szalała:))haaaa

Ostatnia edycja:
Witam wieczorem, wpadłam napisać dobranoc bo padam już dzisiaj :sorry2: w bankach prawie pozałatwiane, jutro tort itd jak pisałam wcześniej i już mi się nic nie chce :dry: byłam z Kubą na dworze bo fajnie się zrobiło, nie chciałam z M siedzieć bo ostatnio taki nerwowy że nie chce mi się z nim w domu siedzieć :dry: na dworze zaliczyłam glebę przy wszystkich sąsiadach hehe :-D źle stanęłam na schodku przed klatką i bam leżałam na chodniku hehe :-D aż się sama z siebie śmiałam, ale za to cała lewa noga mnie boli, nie złe stłuczenie :sorry2: uciekam się kłaść bo jutro trzeba wstać wcześniej Kubę do przedszkola zaprowadzić, jak dam radę to jutro wpadnę :tak:

Aguśka no widzisz tak go goniłam, że w dziure wpadłam i zwiał :-p Nauka z tego taka : Nie goń królewicza, niech on cię goni :-p
Koralikowa musze iśc do ciebie na bloga....

reklama
Do góry