reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam się

Asiulka strasznie współczuję twojej koleżance, to straszne tyle lat się starali a tak to się skończyło, bidny maluszek(*)
lenka pochwal się efektami

u nas dziś deszczowo, strasznie się ciemno zrobiło jakby noc była:szok: dziś u nas odpust mieliśmy iść pooglądać pierdółki a tu klops pada:wściekła/y:

Miłego dnia:-)

Heja. umieram nadal, albo to juz starosc mi doskwiera ;/

Asiulka wspolczuje kolezance tragedii. nie pojmuje po co "BOG" daje ludziom maluszka i tak szybko go zabiera?? lekcja pokory czy jaki inny grom??

Glowa mi strasznie dziś boli;/ polozylam sie pospac, ale Oskarowy stwierdził ze " muse z tobą mamo polezec, zmecony jestem " wladował sie na łóżko i tyle spania bylo.wstawilam do piekarnika goloneczke i ziemniaki. niech sie piecze. nie mam sily stac przy gazówce zeby coś "recznie" gotowac ;/
tym bardziej w @.

Asiulka przykre (*) na świecie nie ma sprawiedliwości...
Lena czekamy na foty
Renata współczuje bólu

U nas pogoda do... ciągle pada
ja dziś robie ciasto z jabłkami na poprawe humorku:-) nie wiem czy jutro dam Bartka do przedszkola bo jest o wiele lepiej ale jeszcze katarku ma troche

Hej dziewczynki witam się dla każdej całusek:)

Agusia wkleje jak tylko beda malunki:)Proszę o przepis u mnie tyleeeeeeeee jabłek;)

Mnie dzisiaj znów kolejny dzień łepetyna boli. Na tabletkach jade, bo wytrzymać nie mogę.
Jadę znów na rowery, bo ładna pogoda i słonecznie na dworzu.
Mam juz dosc jazdy autem i przerzucam się na rower.

reklama
Do góry