reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej dziewczynki:)
my wróciłysmy ze świniobicia:)hihih tzn byłyśmy z kuzynka odebrac wyroby...mniam jakie kiełbaski wędzone:)
teraz ide robic torta na rocznice ale nadal brak pomysłu:)

reklama
czesc wam

ja dzisiaj bez jednego dziecka,nie odbieram tej dziewcyznki,wiec sama z matem-mały luzik:)
Jutro juz weekend -nareszcie.
W pracy mam nerwa,jeszcze umowy nie mam nadal,a nie wpsomne o wypłacie:(

mirelko nie dostane na stale na pewno,wogole jest wojna bo podobmo na 2 miechy mi dadza-no porazka..tak lubie prace moją:)

asienka super,ze masz perfumy,daj powąchać:-D..
i spotkania tez widze super...fajowsko...

Renia no niezła kacja z ta swietlica..ale powiem ci panie nie moga go samego wypuscic,chyba ze zgode podpisalas,ze ty sie zgadzasz..ale ze jakas dizewucha pilnuje go,no prosze cie,baby od tego sa,,po to tam siedza..,,gratki kociaczkow...

justa juz gadalam i dziekuje wiecej nie chce,,poprostu brak słów,,bezdusnzosc:(

fancia hmm,nie widac abys z nowego pisala:) hehehe

aguska w bierdonce kupilas kaloszki?? musze sie wybrac,mam kolo domu biedre/.//

aguska z wlosami masz jak ja..pusza lokuja,,ech,,,,,

Renia kto nie ma w głowie,ten ma w nogach..ja tez tak mam...

Justa to masz jak sie podlizuje haaa

Beata to asz zajecie,zmywanie...

Aguska, no proszę :-p fajnie ;-). u nas też zimno i wieje, musiałam młodemu kamizelkę ubrać na wyjście, a sama wciągłam kurtę skórzaną.
Asienka, jak pójdą kartofle zbierać, to masz trochę czasu dla siebie ;-).
Mirelka, niech służy jak najdłużej :tak:. Wsio porobione już mam :-), a młody komara dusi :-D:-D.
Anula, też mam nadzieję, że będzie na lata,w poprzednim <asus> po 2 latach <jak się gwarancja skończyła> padła bateria, potem nagrywarka ,a przez 3 lata na zasilaczu chodził, a u nas komputer czasem od rana do nocy chodzi więc i tak długo chodził, w końcu się zbuntował i przegrzał i poszła płyta główna... szkoda, bo dane są nie do odzyskania, a mnóstwo zdjęć na nim miałam :dry::-(.
Lena, pochwal się później torcikiem :tak:.
Koralikowa, bo nie robię tylu byków co Ty :-D:rofl2::-p
Ja po południu muszę do szkoły lecieć i się dowiedzieć wszystko począwszy od czesnego po 2kierunek, mam nadzieje, że się dostalam, a na 17 do fryzjera lecę, bo mam dość już noszenia kitki :dry:. Człowiek prostuje włosy na wyjście a po powrocie
do domu włosy związuje, bo linieję :baffled:

My po przedszkolu i jestem na siebie zła bo głupia nie pomyślałam i dziś Bartkowi ubrałam jeansy z paskiem:crazy:a mały nie umiał tego paska odpiąć i przybiegł do pań i wołał pasie pasie i nie zdążył więc się zsiurał:baffled: przeze mnie cholerka no!!!!w sumie to ja nie wiedziałam że on tam aż taki samodzielny:-Dsam poszedł sobie do lazienki
W ogóle pani powiedziała że mały świetnie sobie radzi je ładnie i powiedziała że widać że chodził już z msc wczśniej:-D
No i mamy pierwsze zebranie w poniedziałek na 16,30
Kurcze muszę małemu nakupować jeszcze ze 2 pary dresów bo kurcze najwięcej to on ma jeansów

Ostatnia edycja:
Asienka ja to jestem taka że wszystko musi do siebie pasować jeśli chodzi o ubiór Bartka.Czasem do dresów coś tam nie pasuje i lubię go właśnie w jeansach.Raz tak raz tak ale niestety trzeba poszukać jakiś dresików.
Mały się bawi i spogląda na baje a ja nastawiłam pralke bo nawet tenisówki obsikał więc trzeba je wyprać ale pewnie na jutro nie wyschną:baffled:

reklama
678240.png

Aguśka
,ja też nie przepadam za Emilem w dresiakach,ale po kupiłam mu takie fajowe,z szeroką gumą w pasie,a to jakieś naszyweczki,i powiem Ci że chyba z 4 pary udało mi się upolować w SH,jak nówki, super się sprawdzają u takim gentelmenów jak nasi.Teraz w Pepco,były po 9.90 w promocji dresowe spodenki,i tez mu wzięłam 2 pary.

U nas dziś chłodno.
195481.gif

Rano jak wracałam z pracy to kropił malutki deszczyk,
weszłam do domciu,wzięłam piesecka na spacerek,
i jak tylko zdążyliśmy wejść do domu to lunęło.
W locie zbierałam pranie z balkonu,bo szkoda mi było aby zmokło.
Obudziłam Maćka,wyszykowałam go do szkoły,i w kimę.
2752390508.gif
)

Wstałam koło 13,jak m.wychodził na drugą zmianę.
Oj jak dobrze że ona ma tę drugą,jak ja jestem na nockach,
bo bym musiała czekać do 10.30 na zaprowadzenie Emilka do szkoły.
Tak to wstaną sobie,zjedzą śniadanko,i m.zaprowadza go do szkoły .
No ale R. niestety tak bedzie czekał,ja mam pierwszą zmianę jak małż nocki ma.

Emilcio wraca ze szkoły z uśmiechem,zdaje relacje co robił,
dziś rysowali,i poznawali kolorki,i dopasowywali je do owoców:)
Taki zadowolony był,bo pani go pochwaliła,bo ładnie odpowiadał na zadawane pytania.
Mają zabawy,tańce,rytmikę,i inne zajęcia ,jestem bardzo zadowolona że trafił na tą Panią.

Już podekscytowany jest,bo jutro mają w planach wycieczkę do lasu.
Miałam iść z nimi,ale nie wiem czy dam radę.

Miłego wieczorku

Do góry