reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam z kawusią.
I u nas zimno i tylko 5 stopni.

Mnie dziś przytłoczyło słońce z rana, a raczej jego brak:-(. Jeszcze tydzień temu delektowałam oczy pięknym wschodem słońca, zawożąc młodego do przedszkola, a dziś, tylko poświatę wyłaniającego się słońca było widać na horyzoncie. Jeszcze trochę i z rana będzie ciemno jak w d....!
Tego najbardziej nie lubię z czasu jesieni i zimy:no:. Szybkiej ciemności:crazy:!!!!

reklama
Bry!
Z kawką gorącą się witam :tak:.
Dudek dał mi dziś pospać troszkę dużej i jestem wyspana :tak:.
Ogarnąć muszę wszystko. Teściu dzwonił wczoraj czy na kawkę może wpaść i coś mi się wydaje, że z teściówką chce przyjechać, a dzwonił on, bo jak dzwoni, to zawsze może wpaść, a jak teściowa, to heh wiadomo :-D. No i jeszcze byśmy się popszytkały i ta by walnęła focha jak to ona :-p.
Krolcia, a wiesz jaki jest w tym plus? Że dłużej spać się będzie o godzinę i jeszcze trochę i święta :-D;-);-).
Bodzia, spacja Ci nie działa? :-D:-D:-p. Zazdraszczam ośmiogodzinnego snu ;-).
Aguska, Ty już też od rana widzę, że na nogach. Jak młody się czuje?

Dzien dobry;-)
Ja juz po kawie biore sie za sprzatanie bo dzis prychodzi facet zalozyc kablowke. U nas pobudka o 6 a w nocy przerwa w spaniu od 2.50 do 4, nie wiem o co chodzi bo zasnal o 21 i w dzien spal raz godz:dry:
U mnie niby 8 stopni

O tak! Święta! Ciemność, biały śnieg i kolorowe lampki:-D!
Jakoś w tym roku wyjątkowo nie mogę się doczekać świąt:-)!!!! Już planuję co na prezenty i czy nie zacząć kupować, żeby to sobie rozplanować kasowo.:tak:

Oby tylko na Wszystkich Świętych nie dowalił śnie. :-p

Amaliee :-D teściowa nie odwzajemniła swojej miłości?
Koralikowa taaa , ryczałt. :-D W PIT'ach ledwo co się łapię. :-D
Renatka chyba żadne dziecko nie lubi inhalacji. :sorry2:
Bodzinka a o której chłopaki się budzą?

Anula, powoli i się mały przestawi :tak:. Cierpliwości dużo :-).
Krlocia, ja po raz pierwszy też się cieszę ze świąt. Bo.... nie idziemy na wigilie do teściów :-D:-D:-D. W ogóle mieliśmy do Międzyzdrojów jechać ale nie pojedziemy, bo T ma dyżur w wigilię do 18 <miał mieć nocny ale na szczęście nie ma>. Więc niby jedziemy a jednak nie. Okropnie się cieszę, bo pierwsza wigilia na naszym mieszkaniu <sami ze sobą>, a nie tak jak to miało miejsce w tamtym roku :dry:. Weźcie nic nie róbcie, przecież u nas będziecie, powrót o 22 do domu, ja głodna jak wilk, bo teściówka nie umie gotować [a ja nie jem nic oprócz barszczu <z proszku> i uszek mrożonych, a jem to bo to najsmaczniejsze, bo to nie jej roboty :-D , a reszta to.... heh dużo można by pisać :-D i te trucie tyłka, spróbuj to, tamto, owamto.
Justa, jak zdrówko?

Ostatnia edycja:
witam sie i ja!!!
u mnie tez zimno za oknem!!ale pogodnie sie robi wiec moze obejdzie sie bez deszczu:dry:!
wczoraj na zebraniu bylismy wiec zleciało popołudnie,dzieciaki w szkole wychwalone wiec jest oki,oby tak dalej!

ktos chyba zrobil awanture w spółdzielni bo obudziłam sie dzisiaj i...ciepłe kaloryfery:-D:tak::-D!!
ja z tych ciepłolubnych wiec jestem happy!wczoraj to pod kocem siedziałam!

kawke robie i poczytam!

witam sie i ja!!!
u mnie tez zimno za oknem!!ale pogodnie sie robi wiec moze obejdzie sie bez deszczu:dry:!
wczoraj na zebraniu bylismy wiec zleciało popołudnie,dzieciaki w szkole wychwalone wiec jest oki,oby tak dalej!

ktos chyba zrobil awanture w spółdzielni bo obudziłam sie dzisiaj i...ciepłe kaloryfery:-D:tak::-D!!
ja z tych ciepłolubnych wiec jestem happy!wczoraj to pod kocem siedziałam!

kawke robie i poczytam!

Gratuluję zdolnych dzieci :tak:. Zapytam się tak z ciekawości czy masz może podzielniki na kaloryferach i czy już u Ciebie spisywali? Bo my dopiero pierwszy rok mieszkamy i się nie za bardzo orientuję jak to jest. Dzwoniłam do spółdzielni i się pytałam kiedy włączą, to mi udzielili info, że jak spiszą podzielniki, to się pytam kiedy, a babka do mnie, że ona nie wie :dry:. Weź tu bądź teraz mądry. Też jestem ciepło lubna ale póki co nie grzeją i dogrzewamy się farelem.

fanta moja pseudospółdzielnia rządzi sie swoimi prawami,nie mamy takich podzielników na ciepło-płacimy równa 12 m-cy w roku,wiec łachy nie robia ale ile sie trzeba nawkurzac zeby barany właczyli ehh zwlaszcza ze temperatura nie rozpoeszcza ostatnio-zwłaszcza w nocy!
ale farelka tez ostatnio w ruchu u nas była w łazience bo strach bylo sie rozebrac:angry:

masz juz grafik meża na grudzen?fajnie u nas nie da sie tak zaplanować,a jesli mozna zapytac to Twój meżuś ma dyżury jak to nazwałaś?a czym sie zajmuje;-)!
fajnie sie czyta twoją ironię na temat tesciowej hihihi

reklama
Do góry