reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ja też witam:-)
Wczoraj mnie nie było-byliśmy u babci, a wieczorkiem byłam wykończona. Teraz mężuś poszedł do pracy, więc znowu mogę nic nie robić;-):-D.
Spóźnione życzenia dla Erika :-):-):-):-):-):-)
Iwonka - wpadaj częściej i pisz jak remoncik:tak:.
Brenda - jestem w szoku, że Twój maluch jeszcze bez ząbków:szok:. To chyba rzeczywiście lada moment się zacznie, ale z tą gorączką to obserwuj malucha, bo trochę wysoka, jak na ząbkowanie. Dużo zdrówka dla małego:-).
A u nas też górne dziąsła spuchnięte, mały w nocy po kilka razy budzi się z płaczem, a ja już ledwo żyję z tego niewyspania, a na dodatek dziasiaj leje:-:)-p:dry:.

Witam! U nas tez pogoda brzudka i pada deszczyk ale jak moje dziecko sie obudzi to jedziemy do naszego domku sprawdzic czy dziala kuchnia ceramiczna no i tak wogole sie przewietrzyc.Pewnie bedzie maly problem z dojazdem bo zamkneli kilka ulic i puszczaja tylko autobusy ktore jada pod cmentarz.....

Ja dopiero teraz zobaczylam ze zmieniony jest czas,wogole o tym zapomnialam....:-D :-D :-D
U nas na szczescie juz zabkowanie do biega prawie konca i obylo sie bez zadnych dolegliwosci.......Ale wspolczuje dzieciaczkom co cierpia z tego powodu

Dziekujemy serdecznie za zyczonka!:tak: Erik ucina sobie drzemke popoludniowa. Zupelnie dzisiaj zapomnialam, ze przestawia sie godzine do tylu i spimy dluzej!:tak: Co za super uczucie moc pospac dluzej, tylko dziecie nie da sie przestawic i zawsze wstaje o tej samej porze:laugh2:, ale co tam,on i tak daje mamie pospac.:tak:
U nas pogoda fatalna, raz leje, raz swieci slonce, zupelnie nie wiadomo jak sie ubrac. Jakos nie mam dzisiaj ochoty na zadno przechadzke, na sama mysl o wyjsciu z domu mnie telepie.

Hej

Moje dziewcze o 5 rano zażyczyło sobie mleczka to jej dałam i mówię jej że ma spać ,a ona pospala sobie jeszcze do 10 godziny ,więc jestem super wyspana:tak: :-D teraz mleczko sobie pije i zaraz na deszczowy spacerek zmykamy ,ostatnio chodzimy na spacery bez wózka ,jest fajnie tak ,całkiem inaczej:-)

oj ten czas ,ja też dopiero zauważyłam że jest zmieniony:-D :szok: :-D

Brenda mojej Emi też pózno zęby wychodziły i do teraz ma osiem ,najpierw wyszły dwa dolne potem od razu cztery górne a ostatnio dolne dwójki jej wylazły ,i odpukac tfu tfu obyło sie bez jakis sensacji

Mojemu malemu tez jeszcze ani jeden zabek nie wyszedl. Tak to juz bywa. U jednych dzieci wychodza one wczesniej a u innych pozniej. Kazde dziecko rozwija sie przeciez w swoim tempie.:tak:

reklama
Mojemu małemu przez te egipskie ciemności coś się pomyliło i zasnął:baffled:. Ciekawe ile pośpi:confused:, mam nadzieję, że nie długo, bo potem wieczorem będą problemy:-p. Starsza za to chyba ma gorączkę, boję się, żeby Kubusia czymś nie zaraziła:eek:.

Do góry