reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
u mnie jest to samo picie ale tylko soczki- zadna woda, ani cherbatka niewchodza w gre:-( ,moze niepic caly dzien jak mu niedam soczku:wściekła/y: a przecierz musi pic przy sztucznym mleku i pokarmach gestych
a pije i z butli i z kubeczka:tak: a niemam problemow z jedzeniem pije soczki i duzo zjada,o zeby sie nie martwie bo jeszcze ich niemamy,ale wiem ze czyszczone i pielegnowane to nic im niezaszkodzi,gorzej jak w nocy dziecko pije:szok:

a niemozecie mieszac swojego mleczka ze sztucznym zeby dzieci sie pzryzwyczajaly;-) tylko ze to butla a nie cycus bedzie

Nasz tez wszystko pieknie je, nawet po soczkach:tak: U nas zabkow tez jeszcze brak. Eryk przygotowuje sie do raczkowania, pupa w gorze i probuje, jeszcze nie siedzi sam, ale i to przyjdzie:tak: :-) Nam lekarz mowil, ze ponoc dziecko nie trzeba przepajac, poniewaz dostaje wystarczajaca ilosc plynow w pokarmach,ktore mu podajemy. Ja obserwuje jego kupki, czy sa luzne i jak na razie sa pomimo, ze prawie wogole nie chce pic. Wiec moze moj pediatra mial racje:tak:

a niemozecie mieszac swojego mleczka ze sztucznym zeby dzieci sie pzryzwyczajaly;-) tylko ze to butla a nie cycus bedzie
Już próbowałam, ale mały jest cwany i się zorientował:-D . A poza tym nie cierpię odciągać, a teraz mam już tak uregulowane karmienie, że nic nie nadbywa. Zresztą zawsze jak odciągałam, to niewiele (mam jakąś blokadę chyba;-) :-D ).

Ja jestem.
Kurczę, moje dziecię nie chce iść spać:-( . A pogoda jest na spanie, zaczęło padać i po porannym słońcu ani śladu. Dobrze że zdążyliśmy spacer zaliczyć.

No juz po zajeciach, jutro tez sie odezwe ;)

ja teraz ucze Alanka pic z bidonu ze slomka, ciut lapie, szczegolnie jak mamusia pokaze jak sie to robi, mam taki sam bidon, wiec moze mnie nasladowac.... Rozstalismy sie juz z flaszka, teraz kaszka ze zwyklego kubeczka :)

U nas kaszka i leeczko musi byc z butli:-)
Macio pospał 2 godzinki i obudził sie z nowym zapasem energi wiec lece sie nim zajac

Kunda nie martw sie, kiedys pozegna sie z butelka :) ja jak skoncze kurs to biore sie za Alanka, bedziemy nocnikowac, ciekawe ile czasu nam zajmie pozegnanie z pielucha

reklama
hej

Emi mleka z kubka za nic w świecia pic nie chce ,przekonywałam ja od wczoraj intensywnie ,ale niestety nie i koniec ,uparta jest jak nikt:wściekła/y: :no: ;-)
dobrze ze inne napoje pije z kubka i nawet juz bez dziubka ,:tak: :-D

Do góry