reklama
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Madii takie imprezy to kuuupa roboty
Was tez ludzie pytaja czy jestescie gleboko wierzacy bo mcie tyle dzieci?
Was tez ludzie pytaja czy jestescie gleboko wierzacy bo mcie tyle dzieci?
poziomki
mama 00 08 11 13 15
No u Was to zrozumiale..same sie pytalysmy
Masz nadzieje??..Gabi chrzcilam i nie pomoglo

Nie stasze ale organizm mowi ze cos sie dzieje..
Masz nadzieje??..Gabi chrzcilam i nie pomoglo

Nie stasze ale organizm mowi ze cos sie dzieje..
Ostatnia edycja:
mamartusia
Fanka BB :)
Poziomki, ja też chcę uodzić wcześniej. Jak ty to robisz? ;-)
Z komputerem to masakra. Nie dość że czuję się jak bez ręki, to jeszcze koszt naprawy i stracone dane!
nieznoszę elektroniki. 
mnie dzień sexu nie obowiązuje, bo jestem zła na męża.
a nie ma mine bo buduję schody od 4 dni. maskara - jeszcze pewnie mi się zejdzie jakieś 3 dni. jak ja już bym chciała "leżeć i nic nie robić"...
Z komputerem to masakra. Nie dość że czuję się jak bez ręki, to jeszcze koszt naprawy i stracone dane!
nieznoszę elektroniki. 
mnie dzień sexu nie obowiązuje, bo jestem zła na męża.
a nie ma mine bo buduję schody od 4 dni. maskara - jeszcze pewnie mi się zejdzie jakieś 3 dni. jak ja już bym chciała "leżeć i nic nie robić"...

poziomki
mama 00 08 11 13 15
Mamartusia nie wiem czy ten ostatni sex mi nie zaszkodzil
Madii Skurcze jak skurcze ale brzucj mi zjachal od kilku dni mam meeega sransko i jestem tak nakrecona ze wybuchne,apetyt mam ogromny i duzo spie i jeszcze nie eiem czy mi czop po troszku nie odchodzi.Takie objawy typowo zwiastujace porod
Madii Skurcze jak skurcze ale brzucj mi zjachal od kilku dni mam meeega sransko i jestem tak nakrecona ze wybuchne,apetyt mam ogromny i duzo spie i jeszcze nie eiem czy mi czop po troszku nie odchodzi.Takie objawy typowo zwiastujace porod
happymama82
szczęśliwa mama czwórki !
witam niedzielnie.
mi już chyba dają znać pierwsze hormony bo mam jakiś taki płaczliwy dzień, bez powodu na dodatek. Mąż powiedział że mam dzisiaj wszystko zostawić a on zabiera nas na obiad i do parku...trochę mi się nastrój poprawił
poziomki- jeszcze ze 2 tygodnie by ci się przydało wytrzymać
mi już chyba dają znać pierwsze hormony bo mam jakiś taki płaczliwy dzień, bez powodu na dodatek. Mąż powiedział że mam dzisiaj wszystko zostawić a on zabiera nas na obiad i do parku...trochę mi się nastrój poprawił

poziomki- jeszcze ze 2 tygodnie by ci się przydało wytrzymać

poziomki
mama 00 08 11 13 15
Happy mama ale Ci dobrze ja wcinalam wczorajsza zapiekanke z makaronu
Brzuch opada ok2 tyg przed wiec mam jeszcze tak na oko 1,5 tyg.
We wtorek ide do gina zobaczymy co powie.
Objawy to Ci sie teraz dopiero zaczna
Dzieci mi rozwalaja chate...a ja nie mam sily po nich sprzatac wrrr

Brzuch opada ok2 tyg przed wiec mam jeszcze tak na oko 1,5 tyg.
We wtorek ide do gina zobaczymy co powie.
Objawy to Ci sie teraz dopiero zaczna
Dzieci mi rozwalaja chate...a ja nie mam sily po nich sprzatac wrrr
Ostatnia edycja:
reklama
annaoj kce
08.06/04.10/09.13
hej dziewczyny
wpadłam na chwilkę, bo od jutra off bb. Może podczytam z telefonu, ale pisać nienawidzę. Biorę lapka, ale jak mnie szpital wifi nie zaskoczy, to tylko do oglądania filmów będzie.
Poziomki Ty nie strasz, jeszcze troszkę czasu masz. Poza tym ja muszę być na bieżąco, więc póki mnie nie będzie nie możesz urodzić;-)
Madi trzymam kciuki, żeby wypędzanie diabełków się udało. Na lepsze zachowanie bym nie liczyła, przynajmniej u mnie nic nie dało;-)
Mamartusia lepiej się nie dowiadywać jak wcześniej urodzić. Ja też myślałam, że mogłabym tak już w sierpniu się rozpakować, a teraz wolałabym co by się nic nie działo. Nienawidzę być uziemiona
Na lipiec tydzień wakacji mieliśmy zaplanowane i nie wiem czy nie skończy się tak, że B sam z dzieciakami pojedzie
Po cichu liczę, że jednak wszystko się unormuję, zobaczymy.
uciekam do dzieciaków
wpadłam na chwilkę, bo od jutra off bb. Może podczytam z telefonu, ale pisać nienawidzę. Biorę lapka, ale jak mnie szpital wifi nie zaskoczy, to tylko do oglądania filmów będzie.
Poziomki Ty nie strasz, jeszcze troszkę czasu masz. Poza tym ja muszę być na bieżąco, więc póki mnie nie będzie nie możesz urodzić;-)
Madi trzymam kciuki, żeby wypędzanie diabełków się udało. Na lepsze zachowanie bym nie liczyła, przynajmniej u mnie nic nie dało;-)
Mamartusia lepiej się nie dowiadywać jak wcześniej urodzić. Ja też myślałam, że mogłabym tak już w sierpniu się rozpakować, a teraz wolałabym co by się nic nie działo. Nienawidzę być uziemiona

Na lipiec tydzień wakacji mieliśmy zaplanowane i nie wiem czy nie skończy się tak, że B sam z dzieciakami pojedzie
Po cichu liczę, że jednak wszystko się unormuję, zobaczymy.
uciekam do dzieciaków
Podziel się: