reklama
Liza
Fanka BB :)
Anek
no pieknie wygladasz, masz ze 25 lat, a klamiesz ze dwie 18stki
ładnie to tak? 
Madi77 jaki dzie sexu? znów? niedawno byl chyba.. zreszta ja mam teraz @
post do niedzieli ;-)
co do skracajacych sie szyjek to niewiem, ja mialam 3 prawidlowo przebiegajace ciaze
i sn. dwojka przeterminowalam (11 i 8 dni) a drugi wyskoczyl 3 dni wczesniej

Najmlodszy byl najlepszy, bo w polowie maja mialam juz rozwarcie na 1, potem na dwa a i tak przetrzymal mnie do 8 czerwca ( a termin mialam na 31.05) :-)
Ide sie poloze bo brzuch cos pobolewa mocniej...
no pieknie wygladasz, masz ze 25 lat, a klamiesz ze dwie 18stki
ładnie to tak? 
Madi77 jaki dzie sexu? znów? niedawno byl chyba.. zreszta ja mam teraz @
post do niedzieli ;-)co do skracajacych sie szyjek to niewiem, ja mialam 3 prawidlowo przebiegajace ciaze
Najmlodszy byl najlepszy, bo w polowie maja mialam juz rozwarcie na 1, potem na dwa a i tak przetrzymal mnie do 8 czerwca ( a termin mialam na 31.05) :-)
Ide sie poloze bo brzuch cos pobolewa mocniej...

poziomki
mama 00 08 11 13 15
Annaoj doturlasz sie zobaczysz
Madii taaaa sexu...
Liza odpoczywaj
Mnie zab napierdziela i glowa przy okazji...masakra wrrrrr
Madii taaaa sexu...
Liza odpoczywaj
Mnie zab napierdziela i glowa przy okazji...masakra wrrrrr
Ostatnia edycja:
Liza
Hej
a co tu taka cisza?
weekend widac i pogode ładna za oknem to tutaj pusto...
a u mnie dzieciaki niedomagaja wiec w domku siedzimy :/ Mikiego wczoraj brzuch bolal, wkoncu i na niego przeszlo
super jest miec 3 dzieci i jak choroba z jednego przechodzi na nastepne..... 
A dzis to bym cos porobila tylko sie zastanawiam co....
dzis sie okaze czy mam sie powoli pakowac :-) trzymajcie kciuki 
a co tu taka cisza?

weekend widac i pogode ładna za oknem to tutaj pusto...

a u mnie dzieciaki niedomagaja wiec w domku siedzimy :/ Mikiego wczoraj brzuch bolal, wkoncu i na niego przeszlo
super jest miec 3 dzieci i jak choroba z jednego przechodzi na nastepne..... 
A dzis to bym cos porobila tylko sie zastanawiam co....

poziomki
mama 00 08 11 13 15
Liza kciuki zacisniete&&&&&&&
Ja musze moje stadko wyprowadzic na dwor..aaale mi sie nie chce..
Zdrowka sla dzieciakow:*
Ja musze moje stadko wyprowadzic na dwor..aaale mi sie nie chce..
Zdrowka sla dzieciakow:*
Ostatnia edycja:
annaoj kce
08.06/04.10/09.13
Poleniłam się dzisiaj na leżaczku. Dzieciaki poszalały w ogródku, fajnie było, pomimo przejściowej burzy.
Boshe ciekawe ile wytrzymam tak prawie nic nie robiąc. Jutro się do szpitala muszę spakować
Moja przyjaciółka, która miała termin na 3 jeszcze nie urodziła, więc razem się zgłaszamy, ona na pięterko, ja na parter, więc towarzystwo dobre zapewnione:-) Muszę plusów szukać, bo moja schiza szpitalna mi się włącza.
Liza trzymam kciuki, zdrówka dla dzieci i najlepsze życzenia dla Mikołaja.
Poziomki i jak tam dzieciarnia wybiegana? Jak się w ogóle czujesz, bo to już niedługo.
miłego wieczorka
Boshe ciekawe ile wytrzymam tak prawie nic nie robiąc. Jutro się do szpitala muszę spakować
Moja przyjaciółka, która miała termin na 3 jeszcze nie urodziła, więc razem się zgłaszamy, ona na pięterko, ja na parter, więc towarzystwo dobre zapewnione:-) Muszę plusów szukać, bo moja schiza szpitalna mi się włącza.Liza trzymam kciuki, zdrówka dla dzieci i najlepsze życzenia dla Mikołaja.
Poziomki i jak tam dzieciarnia wybiegana? Jak się w ogóle czujesz, bo to już niedługo.
miłego wieczorka
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Annaoj fajnie ze odpoczelas
Dzieciarnie wyprowadzilam ale ledwo doszlam i wrocilam z placu zabaw.
Ja tez sie musze spakowac do szpitala bo czlowiek nie zna ani dnia ani godziny tym bardziej ze mam takie objawy przepowiadajace.
W pierwszej ciazy lezalam 3miesiace w 2 tydzien a w 3 1,5 miesiaca wiec wiem czym to pachnie ale jak trzeba to trzeba
Sterydy daja naprawde rutynowo nie zaszkodza a nie dane wrazie czego nie pomoga.
Ja tez sie musze spakowac do szpitala bo czlowiek nie zna ani dnia ani godziny tym bardziej ze mam takie objawy przepowiadajace.
W pierwszej ciazy lezalam 3miesiace w 2 tydzien a w 3 1,5 miesiaca wiec wiem czym to pachnie ale jak trzeba to trzeba
Sterydy daja naprawde rutynowo nie zaszkodza a nie dane wrazie czego nie pomoga.
Ostatnia edycja:
mamartusia
witam się i ja,
komputer mi się popsuł.
i nie dziala wogóle!!!
Anna trzymam kciuki wszytsko będzie dobrze. Nie martw się tak bardzo rozwarciem, bo tak jak Liza mówi, ja też mam znajomą która od 7m-ca chodziła ze zwiększającym się! rozwarciem, a i tak urodziła po termine!
komputer mi się popsuł.

i nie dziala wogóle!!!Anna trzymam kciuki wszytsko będzie dobrze. Nie martw się tak bardzo rozwarciem, bo tak jak Liza mówi, ja też mam znajomą która od 7m-ca chodziła ze zwiększającym się! rozwarciem, a i tak urodziła po termine!

poziomki
mama 00 08 11 13 15
Jestem i ja
Ok kilku dni oczyszcza mi sie organizm,mam ogromny apetyt i takie tam....chyba bede miala wczesniaka...
Ok kilku dni oczyszcza mi sie organizm,mam ogromny apetyt i takie tam....chyba bede miala wczesniaka...
reklama
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Dziewczyny wzielyscie sobie do serca ten dzien sexu
i nie powychodzilyscie z lozek?
U nas strasznie grzmi i siedzimy w domu
Mamartusia witaj w klubie..moj tez padl
U nas strasznie grzmi i siedzimy w domu
Mamartusia witaj w klubie..moj tez padl
Podziel się: