reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
Anek :szok: no pieknie wygladasz, masz ze 25 lat, a klamiesz ze dwie 18stki :dry: ładnie to tak? :happy:
Madi77 jaki dzie sexu? znów? niedawno byl chyba.. zreszta ja mam teraz @ :confused2: post do niedzieli ;-)

co do skracajacych sie szyjek to niewiem, ja mialam 3 prawidlowo przebiegajace ciaze :p i sn. dwojka przeterminowalam (11 i 8 dni) a drugi wyskoczyl 3 dni wczesniej :tak: :p
Najmlodszy byl najlepszy, bo w polowie maja mialam juz rozwarcie na 1, potem na dwa a i tak przetrzymal mnie do 8 czerwca ( a termin mialam na 31.05) :-)
Ide sie poloze bo brzuch cos pobolewa mocniej... :sorry:

Annaoj doturlasz sie zobaczysz:)

Madii taaaa sexu...

Liza odpoczywaj:)

Mnie zab napierdziela i glowa przy okazji...masakra wrrrrr

Ostatnia edycja:
Hej
a co tu taka cisza? :szok:
weekend widac i pogode ładna za oknem to tutaj pusto... :tak:

a u mnie dzieciaki niedomagaja wiec w domku siedzimy :/ Mikiego wczoraj brzuch bolal, wkoncu i na niego przeszlo :baffled: super jest miec 3 dzieci i jak choroba z jednego przechodzi na nastepne..... :confused2:
A dzis to bym cos porobila tylko sie zastanawiam co.... :p dzis sie okaze czy mam sie powoli pakowac :-) trzymajcie kciuki :rofl2:

Liza kciuki zacisniete&&&&&&&
Ja musze moje stadko wyprowadzic na dwor..aaale mi sie nie chce..
Zdrowka sla dzieciakow:*

Ostatnia edycja:
Poleniłam się dzisiaj na leżaczku. Dzieciaki poszalały w ogródku, fajnie było, pomimo przejściowej burzy.
Boshe ciekawe ile wytrzymam tak prawie nic nie robiąc. Jutro się do szpitala muszę spakować:baffled: Moja przyjaciółka, która miała termin na 3 jeszcze nie urodziła, więc razem się zgłaszamy, ona na pięterko, ja na parter, więc towarzystwo dobre zapewnione:-) Muszę plusów szukać, bo moja schiza szpitalna mi się włącza.

Liza trzymam kciuki, zdrówka dla dzieci i najlepsze życzenia dla Mikołaja.
Poziomki i jak tam dzieciarnia wybiegana? Jak się w ogóle czujesz, bo to już niedługo.

miłego wieczorka

Annaoj fajnie ze odpoczelas:) Dzieciarnie wyprowadzilam ale ledwo doszlam i wrocilam z placu zabaw.
Ja tez sie musze spakowac do szpitala bo czlowiek nie zna ani dnia ani godziny tym bardziej ze mam takie objawy przepowiadajace.
W pierwszej ciazy lezalam 3miesiace w 2 tydzien a w 3 1,5 miesiaca wiec wiem czym to pachnie ale jak trzeba to trzeba;)
Sterydy daja naprawde rutynowo nie zaszkodza a nie dane wrazie czego nie pomoga.

Ostatnia edycja:
witam się i ja,
komputer mi się popsuł. :crazy::angry: i nie dziala wogóle!!!

Anna
trzymam kciuki wszytsko będzie dobrze. Nie martw się tak bardzo rozwarciem, bo tak jak Liza mówi, ja też mam znajomą która od 7m-ca chodziła ze zwiększającym się! rozwarciem, a i tak urodziła po termine! :confused:

reklama
Dziewczyny wzielyscie sobie do serca ten dzien sexu:D i nie powychodzilyscie z lozek?:D
U nas strasznie grzmi i siedzimy w domu:(

Mamartusia witaj w klubie..moj tez padl:(

Do góry