reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

pamiętam jak rodzilam pierwsze dziecko mialam 23 lata i byla taka 17 latka i patrzy na mnie i mowi "Bogu dzięki nie jestem na tej sali najmłodsza:-):-D myślała,że mam 15-16 lat

poziomi ja tez jeste rozdrazniona, osatnio z tego zlego samopoczucia i bezsilności sama ze soba nie mogłam wytrzymać, to musi minąć

reklama
jejku poziomki ja padały dzieci o 19 to rano pobudka 6?czy wczesniej?
moi teraz zasneły....

hehe a mi ludzie nie wierzą ile mam lat...i:-) utwierdzam ich ,że nawet 30 tki nie mam. a co.. niech żyją w nieświadomości;-)

Hahaha to niezle!

Wiem ze musi minac ale ile mozna...

Madi nie spaly w dzien:) pewnie pospia do 7.

U mnie sie nie bardzo potrafia polapac bo mam nie dosc ze 4 to najstarsza ma 13lat:D

Ostatnia edycja:
madii i bardzo dobrze:) chyba wiem ile masz:-p
poziomki ale ty zaraz rodzisz prawie, ale fajnie

ja juz ide spac, rano do pracy.....trzymajcie sie

mi ostatnio szczęka opadła jak Pani w sklepie poprosiła mnie o okazanie dowodu tożsamości w celu potwierdzenia wieku ( kupowałam piwo) myślałam że to żart ale ona na poważnie. Jak zobaczyła rocznik to zaczęła się śmiać, tłumaczyć i przepraszać...rozbawiła mnie bo co jak co ale na 18 tkę to raczej chyba nie wyglądam ale z całą pewnością młodziej niż mam naprawdę.;-) ale to u mnie genetyczne jest.

Poziomki - końcówka ciąży też mi się zawsze wklekła strasznie ale zadziwiające jest to że potem jak już jest dziecko to nagle nie wiadomo kiedy mijają te wszystkie miesiące i lata:tak:
Fajnie że już jesteś na końcówce.

Dziewczyny moral z tego taki ze dzieci nas odmladzaja:D To my umeczone "patologiczne matki" ktorym wspolczuja wsztscy do okola wygladamy lepiej niz te "normalne" :D:D:D:D:D:D
Pochwale sie Wam ze ostatnio juz z brzuchem mialam rwanie:p

Happymama to prawda pierwsze tygodnie i miesiace mijaja potwornie szybko:eek:
Az dziwne ze mam 13letnie dziecko...a dopiero bylam w ciazy z blizniakami ech..

Ostatnia edycja:
Hej :D
Hahaha to kiedy ta impreza? Moze zrobimy dwie w jednym bo ja tez czerwcowa :p tyle ze chyba ja najmlodsza z was wszystkich :zawstydzona/y:
Co do wyglądu to u mnie też jest tak ze każdy mi mówi ze co dziecko to lepiej wyglądam :-D
Teraz jeszcze w zeszlym roku zawzielam sie i schudlam 16kg to juz czuje sie o niebo lepiej :-) a waze nawet mniej niz jak mialam 16-17 lat :eek: To Wy po 4-5tce dzieci jakie piękne musicie byc :happy:

poziomki a co cie mąz wkurza? :-)

No pora wczesna ale musialam Ł. wywieźc do pracy nA 6 bo kolo 8 pakuje ferajne i jade do siostry :tak: mam w poludnie do lekarza z Danielem wiec korzystam i odwiedze siostre bo to 10km od szpitala ;-) a co tam :tak: odchamie sie trochę :-p
Miłego dnia! i nie zjesc mi calego ciasta :laugh2::laugh2::rofl2:

reklama
a mi jakiś czas w nowej pracy ( jestem nauczycielką) wchodząc do szkoły, o mało co nie wyrzucili mnie z sekretariatu :szok:,"że gimnazjaliści mają swój sekretariat i że się pałętam po szkole podstawowej i zaraz wezmą moich rodziców" :szok:

uśmiałam sie do łez...

jejku co za pogoda.. dzis chyba ponarzekam sobie a co...;-)

Do góry