reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
Hejka :-)
o i ja jestem chetna na wasze FB :-)

Happymama GRATULACJE!!!!!!! :-) jak partner zareagowal ????? :-)

Kurde ale mnie glowa boli.... :confused2: ale to od hormonów bo mam 4 dni proszków placebo... nienawidze tego :p a jutro @ :nerd:
Ale poprawia mi sie humor bo w nast.tyg pojde do fryzjerki i bede juz prawie blondynka (znaczy sie miodowy blod :tak: ) :-)
Dzieciaki mam w domu, bo Hania na brzuch narzeka a Daniel kaszle.... zajeb**ta pogoda.... :baffled::baffled::baffled:

mamartusia jak to nie masz FB????:eek: Właśnie nie wiem jak to jest bo z każdą kolejną powinien być większy:-p
Stefa zapraszam na kawkę,ma mamę takich duzych dzieci to Ty nie wyglądasz:)
Liza blondynką być...:-p Zdrówka dla dzieciaków

U nas nic nowego....piję kawę:-D a pogoda do du..py:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
poziomki dzieki za zaproszenie wpadłam z kawą właśnie :) haha mówis, że nie wyglądam:rofl2: kto tu mówi o dużych dzieciach to nie ja jestem mamą 13 letniej pannicy :) Własnie moja szwagierka odebrała wyniki badań genetycznych i okzało się, że brak jej czegoś tam i rodzić może tylko dziewczynki :confused2: tak sobie od razu Tobie pomyślałam ;)

Liza blondyna mówisz :D wskocz do pozimki widziałas jaką sobie piekną fryure ciachneła .. aa sorki jeszcze nie widzałaś ;) ostatnio te Twoje dzieciaczki mają jakies problemy częste z brzuszkiem co .. :baffled:

o ja ale tłok
i jak mam ogarnąć, no jak:eek:
gratuluje kolejnej mamusi dwóch kreseczek

ja tez czerwcowa, moge ewentualnie wode postawic;-)

w ndz chrzciny, chyba mamy kryzys laktacyjny, jedzenie w nocy co 2h, jakies krostki, wiec dietka, plus tego taki ze moze kg spadna

pozdro dla wszystkim, postaram wpadac regularniej, sie zobaczy:-D

Lenka wieki całe:-) mam nadzieje że dietka pomoże i będziecie się karmić dalej:tak::tak:
Z 2 najmłodszych moich diabełka nie wypędziliśmy:-p

Stefea a własnie zebys wiedziala cos z tymi brzuszkami jest, jakis wirus ponoc, ale Hania olewala diete i a to babcia dala cukierka i od razu bolalo, dzis jest tylko na kanapkach i na obiad ryz z marchewka jadla i o dziwo brzuch nie boli :baffled: zobaczymy jak bedzie Dalej....
Własnie widze jaka ma fryzure :-D hehe
Poziomki wlansie jak ty wytrzymujesz z taka iloscia babek w domu????? :-D i to piąta w drodze masakra... :-) a mąż daje rade? ;-)

mnie dzis ojciec wkurzyl... cóz poki tu mieszkamy tak bedzie, ale byle do konca miesiaca... a jak nie to wczesniej nawet sie wyprowadzimy... :nerd:
dzieciaki ogladaja dobranocke, i kolo 20 spac...
A jutro rano z danielem do lekarza bo ma mocny krtaniwy kaszel i po flavamedzie drugi dzien nic mu nie mija :/ ehhhhhhhhhh

Witam się .. potem nadrobię zaległości forumowe.. bo jakoś dziś z czasem u mnie kiepskoo
dziś większość dnia spędziłam bez dzieci.. jaki luz... ,;-)nawet odwiedziłam inną mamę trojaczkową, która wczoraj urodziła:-)
i nawet udało mi sie zobaczyć jedno z jej maluchów:-) no i spotkałam dziewczynę ,z którą leżałam w szpitalu w czasie ciąży. Wtedy rodziła bliźniaki a teraz z trzecim jest w ciąży:-)
i wiecie dziś postanowiłam iść na studia podyplomowe:-D

reklama
Hej
ale Wy tu gadacie :szok: nie nadążam :zawstydzona/y:

Happymama Gratuluję :-D:-D:-D:-D

Stefaa przepiękny domem M zbudował, zdolniacha :-)
Rozmawiałam z M i ....... oboje chcemy kolejnego bobasa :-D jak tylko zmienimy mieszkanie to odrazu robimy :tak: już kwas foliowy łykam :happy:
Powiedziałam mu że mogą przydarzyć się bliźniaki ale jakoś go to specjalnie nie przeraziło :sorry:

zgodnie doszliśmy do wniosku (co u nas się często nie zdarza) że teraz mamy inne podejście do tego może bardziej dojrzałe albo coś w tym stylu, nie umiem tego wytłumaczyć ale ta obecna chęć posiadanie dzidziusia jest inna od poprzednich :tak::rofl2: Majka to była szalona decyzja: robimy a co ma być to będzie :rofl2: i wszystko poszło jak lawina - ciąża, ślub, mieszkanie itp Dawidek: bo parka to było minimum i trochę na poprawę relacji małżeńskich :unsure: (nawet chrzestnych wybieraliśmy tak żeby dla trzeciego też zostało :-)) a teraz bo to taka dojrzała decyzja dorosłych ludzi ;-);-):-D:-D:-D zaraz sama chyba pęknę ze śmiechu z tego co piszę

M właśnie pojechał gadać z bratem odnoście spłaty i że chcemy podpisać umowę przedwstępną bo już mamy upatrzone M5 ale jak nie będzie spłaty to nici z planów :-:)-(nawet nie chcę o tym myśleć

Ostatnia edycja:
Do góry