Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

nic sie w tym temacie nie zmienilo.moj maz mi kupil ten balancid ale pomagalo tylko na chwile,wyprobowalam tez gavisckon i tez bez wiekszych efektow i pani w aptece polecila galieve i to tez nie jest szal,ale pomaga na dluzej wiec trzymam sie tego...
mam nianie elektryczna po malej,lozeczko,przewijak,reczniki z kapturkiem,bujaczek.jak bedzie juz wiekszy to mamy krzeselko do karmienia praktycznie nowe bo mala w nim prawie nie siedziala,chodaczek,ale pewnie bedzie tak,ze jak sie urodzi maly to sie okaze,ze duzo drobiazgow brakuje
a zamowilam sobie posciel,butelki i jeszcze kosmetyki dla malucha.wiec do przodu
Kochana mi juz jest tak ciezko,ze zle mi sie siedzi,spi chodzi.nawet do szkoly nie poszlam ostatnio bo wiedzialam,ze nie wysiedze na tym krzesle drewnianym tyle czasu.nie bylo mi tak ciezko w poprzedniej ciazy,a teraz jest mi mega ciezko,ale tez urodzilam mala w 36 tyg.bylam dzis u poloznej i powiedziala,ze maly jest bardzo nisko i jest juz ready,wiec teraz czekamy jak bedzie chcial wyjsc.ja juz o niczym innym nie marze.popytalam jak wyglada tutaj porod i bardzo dokladnie mi wszystko opowiedziala,wiec ogolnie jestem z niej zadowolona.a i jeszcze maly wazy okolo 2800:-)
wiec jak dostaniesz papiery do wypelnienia to tam musisz wpisac,ze chcesz isc do niej i napisac jej dane
bo wypytalam ja jak masz to zrobic,zeby sie do niej dostac;-)

zgage mam jak sie najem czekolady. ALe jakos teraz czuje sie i tak lepiej niz w I trymestrze. Kregoslup mi nie dokucza o dziwo, z Julianka mialam straszna rwe kulszowa, byly takie dni, ze nie moglam chodzic a teraz nic. Jak sie przeforsuje, to boli mnie krzyz i brzuch mam jak kamien, ale znajac moje szczescie znow przenosze.
mam nadzieje, ze dasz nam szybko znac
a jak w koncu rozwiazalas sprawe opieki nad Malana czas porodu?
no i jeszcze jakis panow budowlancow co nam dziury przy oknach balkonowych silikionem latali itd. Takze na pierwszy rzut oka nie bylo widac usterek, a potem sie znalazly jedna po drugiej.

moze bedzie bedzie,ze moj maz pojdzie ze mna zobaczymy.no chyba,ze Ty sie ze mna wybierzesz;-):-)
dawaj znac jak idzie