Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Same słodkości [emoji7]
Moja kluska póki co tylko na pleckach leży. Strasznie się denerwuje jak ja kładę na brzuchu. Krzyk po chwili jak się zorientuje że pieluszka którą ciumka to nie cycus [emoji12] w tamtym tygodniu byłyśmy na pierwszej wizycie u lekarza. 5580 g waży, jaka długa tego niestety nie wiem bo dalej powiązana w szelki zalapuje się na 97 centyl [emoji6] znalazłam w końcu sposób na odwrócenie jej uwagi jak marudzi! Śpiewanie (happy jeszcze o domisiach piosenki sie nie nauczylam hehe[emoji12]) i guganie z nią działa [emoji23] ostatnio zaczęła odpowiadać po swojemu. Pewnie przypadkowo ale ile radości mi to sprawia to szok [emoji3] w piatek skonczy 8 tyg
Ślicznosci same
Happy ja jakos w 5tym juz wrzucalam bo wczesniej sie balam hehe. Sama, sama a jak inaczej?? Zreszta samemu wygodniej a mozesz nawet od urodzenia na plecach. Tu bym sie bała ale jak trzyma w miare stabilnie glowke to bez problemu
Slicznosci Ola ona raczkuje juz nie? I widze, ze sie szykuje do wstawania tez
Laura wczoraj w koncu ruszyla dupsko i dzisiaj juz prawie pol na pol z pelzaniem [emoji14]