reklama

Mamy z Austrii

reklama
  • My dzis dzien spedzilismy nad woda;) mala zadowolona lezala na kocyku i to na brzuszku. Zzdziwilam sie...w domu dlugo nie polezy. A teraz jeszcze nie spi. Tylko piszczy w lozeczku ;)

20160709_165007-1.jpg
takiiej to dobrze ;)

Załączniki

• 20160709_165007-1.jpg
    20160709_165007-1.jpg
    842 KB · Wyświetleń: 362
Anitaka no mala super ale juz duza :)
U nas wczoraj od rana lalo pogoda sie zrobila po poludniu ale strasznie duszno bylo :/
Ehh my mamy noc z serii nocne pogawedki mala sie obudzila o 2 i zaczela gadac jest po 3 a ona ani mysli spac. Oby chociaz rano do 7 pospala.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Kulka juz blisko do rozwiązania :) super. U nas tez pod koniec wlasnie ułożył sie głową w dół ale to niby czasem nawet pod koniec moze sie nie raz jescze przekręcić Bobas. Zależy od wielu czynników.. . szczęśliwego rozwiązania juz dzis życzę :)
dziękuje :)
Faktycznie mała codziennie to inna pozycja, dopiero po jakimś czasie zaczęłam rozpoznawać mniej więcej jak się układa i jakie części ciała mam przyjemność obserwować :))) Raz po prawej czuję kopniaki na drugi dzień znów po drugiej stronie, mały owsik :P

Hej dziewczyny. Coraz wiecej widuje dziewczyn noszacych swoje dzieci w chustach a w sobote nawet tate widzialam ktory niosl maluszka w chuscie.;) dzis w galerii tez slotkalam panią z dzieckiem w chuscie ;) widze ze ludzie sie przekonują do nich. Ale wzrok czasem starszych pan i panow to taki jalbym krzywde dziecku robila ;)

Haha Anitaka przejdź się po Galerii Handlowej w małym mieście. Ja się w PL czuje jak kosmitka :D o dziwo jak z przodu niosę to "o jezu biedne dziecko" ale już na plecach o "wow ale to fajne" [emoji14] Wczoraj jak jechaliśmy nawet na stacji paliw na Słowacji kobieta nosiła ;)

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

reklama
Ola tkana splotem skośno krzyżowym, na początek może być w paski (łatwiej ogarnąć) ale niekoniecznie. Mia raczej klocuszkiem nie będzie więc sama bawełna powinna ją ponieść. Najlepiej używana, będzie już miękka ;) No i długość. Ty szczuplutka jesteś to z 4,2 (rozm. 5) zrobisz pewnie każde wiązanie. Albo i nawet z 4ki (3,6m) Chyba że masz 2m wzrostu [emoji14]
Musisz uważać na splot prosty bo to o kant tyłka rozbić.
A ile Mia już waży??

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry