Karolask świetne te ubranka, kolory ze tak powiem ''moje'' [emoji7] płaszczyk super nawet sama.bym taki włożyła hehe
U nas ciężko od pworotu z pl. Mala chyba tęskni za dziadkami a szcZególnie za babcią która specjalnie na tydzień wolne wzięła i wisiała nad nią cały czas i sobie pogaduszki urzadzaly hehe

Marudzi całymi dniami, dalej wisieć na cycy by chciała. Strasznie się denerwuje gdy pcha piastki do buzi. Kiedyś tylko ciumkala teraz tak szoruje po dziaslach ze szok :O Na zęby chyba za wcześnie,.. w sobotę 3 miesiace skońcZyła.
Aa i sie nie chwalilam... Już ponad tydzień Gabrysia jest uwolniona z szelek [emoji173] fika jak szalona[emoji16]
My się przeprowadziliśmy początkiem maja ale to z drzwi do drzwi bo mieszkabie obok

ale gratow cala masa była. O ciuchach to nawet nie wspomnę [emoji23] tak na marginesie strasznie mi sie tu nie podoba, myślimy nad prEprowadzka
Anet mi się wydaje ze lepiej wrócić do pracy na krótki okres czasu tak jak już dziewczyny wspomnialy. Chyba ze uda się wykombinowac tą opiekunkę....
Napisane na SM-J500FN w aplikacji
Forum BabyBoom