Beabea
Fanka BB :)
Hej
Inka witaj! i gratulacje ciazy!
Ja w Hitzingerspital rodzilam,to tez nie pomoge.Oba porody bez znieczulenia mialam,choc prosilam o cos przeciwbolowego to tak zwlekali z podaniem ze za pozno bylo potem.
Kathinka tak,tak to natka byla ,ale i korzen pietruszki chetnie wcinaja
Poza tym seler,pomidor,marchew,jablko,papryke zwl. czerwona,kiwi,mandarynki,suchy chleb,pekinke,salate,ale nie za duzo,kapusty nie daje ze wzg. na wzdecia,to tyle co przyszlo mi do glowy.Oczywiscie procz karmy suchej i sianka.Za to nie wiem czy wiesz ze nie wolno podawac ziemniakow ani surowych ani gotowanych!Jak spotkam w sklepie to kupie im jeszcze galazki do gryzienia(tylko drzew owocowych),,bo w lecie to nie bedzie problemu,tak samo jak ze swieza trawa.
No dziewczynki myslcie,myslcie o bobaskach,jak sie postaracie to jeszcze w tym roku przyjda na swiat
Mezus pojechal dzis zlozyc podanie o przedszkole dla Nikoli,bo sie zapisy zaczely.
Sylvia mnie czeka to samo,juz czuje w kosciach jak bede przezywac te rozstania
No coz trzeba bedzie przez to przejsc.
Poziomeczka a ty pewnie juz w ksiazkach siedzisz
Inka witaj! i gratulacje ciazy!
Ja w Hitzingerspital rodzilam,to tez nie pomoge.Oba porody bez znieczulenia mialam,choc prosilam o cos przeciwbolowego to tak zwlekali z podaniem ze za pozno bylo potem.
Kathinka tak,tak to natka byla ,ale i korzen pietruszki chetnie wcinaja
Poza tym seler,pomidor,marchew,jablko,papryke zwl. czerwona,kiwi,mandarynki,suchy chleb,pekinke,salate,ale nie za duzo,kapusty nie daje ze wzg. na wzdecia,to tyle co przyszlo mi do glowy.Oczywiscie procz karmy suchej i sianka.Za to nie wiem czy wiesz ze nie wolno podawac ziemniakow ani surowych ani gotowanych!Jak spotkam w sklepie to kupie im jeszcze galazki do gryzienia(tylko drzew owocowych),,bo w lecie to nie bedzie problemu,tak samo jak ze swieza trawa.No dziewczynki myslcie,myslcie o bobaskach,jak sie postaracie to jeszcze w tym roku przyjda na swiat

Mezus pojechal dzis zlozyc podanie o przedszkole dla Nikoli,bo sie zapisy zaczely.
Sylvia mnie czeka to samo,juz czuje w kosciach jak bede przezywac te rozstania
No coz trzeba bedzie przez to przejsc.Poziomeczka a ty pewnie juz w ksiazkach siedzisz

Jest taka bastra, ze wszystko dojzy i wszystko uslyszy! dzis zdecydowanym ruchem reki odmawiala przyjecia picia i odpychala mi kubek robiac przy tym skrzywiona mine! jest boska!

Wiem, ze to imie jej sie nie podobalo