Sylvia jestem w szoku, ze w przedszkolu takie menu jest
. Powinni w takich placowkach promowac zdrowe odzywianie. Moze trzeba byloby o tym wspomniec?
Beabea wspolczuje operacji i zycze powrotu do zdrowka. Jak dajesz sobie teraz rade z maluszkami? Masz kogos do pomocy?
Frania moja ciocia zawsze mi mowila, ze tak jak spisz ty w ciazy, tak pozniej dziecko sie budzi. U nas sprawdza sie bardzo dobrze. Ja w ciazy budzilam sie o 4-5, a wstawalam o 6-7, niezaleznie czy szlam do pracy, czy nie.
Dziewczyny jestescie kochane. Dziekuje za wsparcie
Dzisiejsza noc znow byla kiepska, tzn do 2-3 w nocy to jeszcze jakos to idzie, karmienie co 2,5-3 godziny i 10-15 minut. Dzis zaczelo sie o 3. Nastepna pobudka o 4:30, 5:30, 6, ostatecznie wstalysmy o 7:20 Ale ja w miare wyspana. Wczoraj spalam z Laura popoludniu i poszlam spac przed 22
U nas slonce swieci, takze humor tez mam lepszy:-)
Znow zaczyna Laurze cos chrupac jak je. Takze sadze, ze to katar i pewnie przez niego nie moze jesc.
Poziomeczka wspolczuje twojej kolezance. Dobrze byloby, zeby trafila na dobrego pediatre, bo taki katar moze prowadzic do zapalenia oskrzeli, a nastepnie pluc.
. Powinni w takich placowkach promowac zdrowe odzywianie. Moze trzeba byloby o tym wspomniec?Beabea wspolczuje operacji i zycze powrotu do zdrowka. Jak dajesz sobie teraz rade z maluszkami? Masz kogos do pomocy?
Frania moja ciocia zawsze mi mowila, ze tak jak spisz ty w ciazy, tak pozniej dziecko sie budzi. U nas sprawdza sie bardzo dobrze. Ja w ciazy budzilam sie o 4-5, a wstawalam o 6-7, niezaleznie czy szlam do pracy, czy nie.
Dziewczyny jestescie kochane. Dziekuje za wsparcie

Dzisiejsza noc znow byla kiepska, tzn do 2-3 w nocy to jeszcze jakos to idzie, karmienie co 2,5-3 godziny i 10-15 minut. Dzis zaczelo sie o 3. Nastepna pobudka o 4:30, 5:30, 6, ostatecznie wstalysmy o 7:20 Ale ja w miare wyspana. Wczoraj spalam z Laura popoludniu i poszlam spac przed 22
U nas slonce swieci, takze humor tez mam lepszy:-)
Znow zaczyna Laurze cos chrupac jak je. Takze sadze, ze to katar i pewnie przez niego nie moze jesc.
Poziomeczka wspolczuje twojej kolezance. Dobrze byloby, zeby trafila na dobrego pediatre, bo taki katar moze prowadzic do zapalenia oskrzeli, a nastepnie pluc.
). Moze warto przejzec inne fora (np.patents.at) i poczytac jakie doswiadczenia mieli inni....
Laura wczoraj przepelzla pare centymetrow
Ach.... dzieci...