Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wstawanie tez nie dalo efektow i po miesiacach codziennego przebierania lozka zaczelam kupowac pamki bo poczytalam w necie i rozmawialam z lekarzem i to wychodzilo najkozystniej dla kazdego z nas.A mokre noce to nie wpadki tylko bardziej noc w noc.W miesiacu moze ze 2 noce sa suche.Niby dzieci moga do 5 roku zycia sie moczyc a nieraz i do 7 wiec dopiero teraz lekarz mnie skierowal do specjalisty i sprawdzamy co i jak.Teraz poczekam na kontrol i zobaczymy co on z tego protokolu wyczyta.
- ostatnio zrobilam pierogi z pieca (przepis z gazetki Burgenland na "pirogi" ;-)) i ciasto limonkowe z kremem mascarpone i sosem malinowym. 

No i bardzo dobrze, ze zbastowalas troche z praca! A sport to zdrowie, tez musze sie za siebie wziac!

i zdecydowana wiekszosc z Wiednia.
Moze wpadniesz jeszcze do mnie (tak z rozpedu) i przetrzesz moja podloge;-) Ja ostatnio mam coraz mniej sily i chyba jakis babyblues mnie dopada:-( Laura coraz gorzej przesypia noce. Dzis budzila sie jedynie 4 razy i ostatecznie wstala o 7. W ciagu dnia tez nie chce spac. Jedynie na spacerze zasypia bez problemow.