heja!
no wlasnie, jak spotkanko?
my dzis bylysmy zalatwic sprawy, potem byla tesciowka, bo musialam leciec na gimnasytke korekcyjna (krzywa jestem strasznie). Teraz Maja spi....
mb_1, fizykoterapia wlasciwie fizykoterapią nie byla, raczej obserwowaniem, bo ta terapeutka raczej tylko patrzyla. Pierwsze dwa razy Maja plakala bardzo i nie dalo sie nic zrbic, siedziala tylko u mnie na raczkach i nic wiecej. Ale wczoraj bylysmy 3 raz i niuska byla baaardzo kooperacyjna!

:-)
Pani terapeutka powiedziala, ze dziecko jest calkowicie zdrowe, rozwiniete bardzo intelektualnie (Maja pokazala caly swoj repertuar, wlacznie z MAMA, TATA, NIE, HAU HAU, PAPA i pokazywaniem na zadanie wszystkiego naokolo).
Pani dala kilka typow, jak Maje zmotywowac do ruszenia tyleczka ale tak to powiedziala, ze nie ma zadnych podstaw do niepokoju, napewno w swoim czasie stanie.
Tak wiec tyle. Bede z nia cwiczyc i motywowac
Dzisiaj taka chalowa pogoda, zero sloneczka... A tak byla pieknie wczoraj!
happy, przepraszam cie, nie chcialam cie nastraszyc jeszcze bardziej. Mam nadzieje, ze cie naprawde nie pognebilam....
Asiunia, nie miej dola! glowa do gory!!!! No z tym paleniem to przechlapane ale to napewno jest do zrobienia! Pisalam ci juz, ze moja mama ma 56 lat i jarala cale zycie jak smok i na tego sylwestra przestala! i nie pali juz 2,5 mca i juz jej sie nie chce! A to dla mnie cud, ze ona nie pali, nigdy bym jej nie uwierzyla, ze przestanie!

Takze musisz sie zawziąść!
a ja tez sie odchudzam, jem mniej, nie jem slodyczy ale narazie tez postepow nie widze.... Moze wyskocz gdzies z kolezankami, idz do fryzjera, kup sobie jakis ciuszek! To zawsze pomaga!!!