reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

No ja tez dziekuje za spotkanko. Prezent Mackowi na pewno sie spodoba, Kubusiowi tez. :-) Szkoda, ze tak krotko moglam byc. Nastepnym razem to sie chyba umowimy na 9 :-D Maciek znow zasnal w aucie w drodze powrotnej, tazke odwiozl braciszka do szkoly i o tym nie wiedzial. I teraz znow pieknie spi. Pozostali nie spi, ale to nie moja broszka. Ja juz swoje odwalilam.

A moj mezus dostal mandat za przekroczenie predkosci. Przyszly dokumenciki do wypelnienia. Pstryknela mu kamera w Manchesterze jak jechalismy wyrobic paszport :-(

reklama
KASIA.J-Zgadzam sie z Toba:-)nastepnym razem na 9:tak:bo zawsze wpadniesz i wypadniesz nawet nie zdazymy pogadac a Ciebie juz nie ma:-(
No to ladnie szubko jezdzi Twoj maz:-D:-Da ile taki mandat kosztuje??jesli mozna wiedziec

4MUCHY-WSZYSTKIEGO NAJ.. NAJ ..NAJ...DLA ADASIA

Ostatnia edycja:
Doris - jeszcze nie wiem ile to kosztuje, na razie przyslali nam informacje, ze zrobiono zdjecie naszemu autku, jechal 48 na 40 dozwolone, i musi teraz wypelnic, kto siedzial za kierownica dopiero wtedy przysla ile trzeba placic i ile punkcikow. Teraz chyba bedzie jezdzil wolniej.

4 muchy - wszystkiego najlepszego dla Adasia z okzji urodzin :-)

Hej
A ja wczoraj zasnelam z mlodym i dopiero wstalam. Nic wiec nie zrobione ale przynajmniej ja jestem wyspana:-D:-D
Monika1213- jaka aplikacja? W sprawie mieszkania? No to teraz pozostaje tylko trzymac kciuki:tak:
Sylwia.m- to moj nawet nie pospal 2 godzin wczoraj:szok: Niezly spacerek sobie zrobilyscie
Kasiaj- ciekawe jak sie tlumaczyl co do mandatu. Pewnie ze gnal do ciebie:-D:-D:-D:-D Kiedy kupowaliscie ten prom z hull? Bo tak wczoraj rozmawialismy i moze rozwazymy ta mozliwosc na sierpien.

Ja dzisiaj na zakupach znowu w Bradford.

Ciekawe gdzie reszta dziewczyn sie podziala. :baffled::crazy::rofl2:
Milego dnia

No to się wysapłaś Ampar:tak: Ja oczywiście niewyspana jestem, ale to normalka już u mnie:sorry:

Strasznie się nudzę:baffled::baffled::baffled: A to dopiero 9 rano. Może też do centrum się wybiorę? Albo i nieeee, sama nie wiem:-p

Hej dziewczynki to znowu ja.U nas kiepsko bo mały w czwartek dwa razy wymiotowal i w piątek raz a ja dzisiaj od rana też musiałam.Nie wiem o co chodzi moze to jakaś grypa.A tak pomijając to to super wiecznie tylko goscie.4muchy wszystkiego naj dla Adasia i udanej imprezki.

KASIA8118-a moze tak reagujecie na zmiane wody??albo was ta grypa wlasnie dorwala:-(szalejesz pewnie w tej Polsce co??ale masz dobrze:tak::tak:
4muchy-zdrowka dla Julci i jeszcze raz wszystkiego najlepszego na Adasia:-)Powiesz mu ,zeby sie nie martwil,przezent dla niego czeka dalej:-)
AMOAR-Ty spiochu:-):-)ale Ty masz dobrze:tak:ja pamietam jak byly czasy ,ze musialam Kube usypiac to tak samo ,czesto zasypialam i do rana spalam:tak:

Wszystkiego naj naj dla Adasia:-)

Kasia8118 to sie nieźle pochorowaliście:-( Dużo zdrówka i bawcie się tam:-) I jak w końcu wzięłaś wózek czy nie?? Jeśli nie to jak Krystian sobie radzi sam na nogach??:-)

reklama
Ja juz po zakupach- nic sobie wszystko dla dziecka ale juz do tego przywyklam;-):tak:

Doris78- plyty z kolysankami jak za kazdym razem przygotowane zebym zabrala:-D:-D Chyba bedziesz musiala na kawe przyjechac i je w koncu wziac:-p
Sylwia.m- oj wyspana ale dzisiaj juz bedzie z tym kiepsko. Maz schlodzil sobie whisky a mi ciderki. Dlugi wieczor sie zapowiada:-D:-D:-D
4muchy- Wszystkiego dobrego dla Adasia i jeszcze fajnego prezentu od Doris mu zycze:-)
Kasia8118- moj maz mowi ze takie zatrucia czy cokolwiek to jest trzeba zapic. A tak powaznie strasznie mi szkoda malego i ciebie tez bo pewnie stresa masz:-(

A ja zaraz pyszniutka pizze bede jadla. Ktos chetny?

Do góry