reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

KASIA8118-Wygrzej sie wygrzej,u nas takie mrozy ze szok:szok::szok::szok:musze zawsze wczesniej wyjsc i skrobac szyby:wściekła/y:

z Sylwia wybralysmy sie dzisiaj na spacer i szybko ucieklysmy do kulkolandu bo taki zimny wiatr byl.Brrrrrrrrrrr:eek:

reklama
Czesc

Ja sie grzalam dzis przy kaloryferze :-) Dzien jak dzien, minal szybki. W poludnie Kubus z tata byl w parku i z babcia, a ja siedzialam z mlodym w domku, bo spal. A potem pojechalismy na obiadek, bo tesciowa chciala zjesc pudding , skoro jest juz w Anglii. Wiec dostala na obiad najpierw Yorkshire pudding (srednio jej smakowal) i potem na deser na slodko (ten jej bardzo smakowal). Mezus popil sobie piwka i znow ja prowadzilam do domku. Chyba za dobrze mu ze mna ;-)

Doris - mnie jutro czeka skrobanie, w weekend mezus to robil, ale jutro do pracy smiga, a zimno jest niemilosiernie

Hejka

Jestem juz po USG wiec wiem co mam w brzuszku ale niestety nie moge powiedziec bo moj mezulek chce miec niespodzianke wiec musze siedziec cicho jeszcze przez 5 tyg :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Wszystko z dzidzia jest ok i pani dala nam super zdjatka takie ze fajnie twarzyczke widac. Widzialam tez jak malenstwo wypina jezorek super:biggrin2: Juz nie moge sie doczekac az wyjdzie :tak:hehe

ale cisza ..........jak makiem zasiał :tak:
mnie boli gardło a najgorsze że tabletki raczej nie dla mnie :no:
weekend hm sobota sprzątanko ,niedziela car boot (cieniutki był) i goscie ;-)mąż się zepsuł :tak:i na dobranoc nieziemsko mnie wkurzył :wściekła/y:

a dzisiaj poprostu jak narazie siędze w domku i sie zastanawiam kto za mnie zmyje sterte naczyń i zrobi obiadek :tak::-D bo ja mam lenia
tak Marta czekamy na domek ,zobaczymy narazie aplikacje zaniesione i sie okaże :tak:

Oleska ciesze sie ze z dzidzią wszystko ok ,szkoda ze nie mozesz nam zdradzic ale jak niespodzianka to niespodzianka :tak::-);-)

Hej
Ze zimno to fakt. Dzisiaj jak gnalam z malym do przedszkola to dal sie nawet przykryc kocem i zalozyc rekawiczki:szok: A i mam zaproszenie na lunch i herbatke z laskami z grupy wiec moje lekcje angielskiego sie rozwina:-D:-D:-D
Monika1213- zycze ci zebyscie w czworke byli juz w nowym domku. Mi lekarz na gardlo pozwolil na tantum verde albo cukierki albo takie cos rurka do psikania wiec moze sprobuj a jak nie to po prostu kup sobie halsy czy jakos to sie tam nazywa:tak:
Kasiaj- nie przejmuj sie. Jak przestaniesz karmic bedzie ci sie odwdzieczal;-)
Oleska- dawaj wiec prywatnie co tam nosisz a my nie puscimy pary z ust;-):-p
Doris78- daj znac kiedy przyjedziesz po kolysanki to zaparze kawke;-)

Co kupujecie maluchom pod choinke i czy robicie mikolaja pod poduszke?

nie dziekuję coby nie zapeszyć :tak:
oczywiscie ze Mikołaj przyjdzie w nocy po cichutku
Sylwia nie zapomnij jutro powiedziec jak było na USG

Czesc

U nas tez Mikolaj przyjdzie w nocy po cichutku. Kubus ostro na niego pracuje. Pojawiaja sie tu na tablicy usmiechniete i smutne buzki. :-) A dzis namalowal taka piekna kaczuszke. Jak prawdziwa.

Ampar - tylko nie wiem kiedy przestane, bo cos szybko sie nie zanosi

Czesc
U nas dzis ubieramy choinke i mieszkanko juz na swieta :-)
A ja zaczynam sie doslownie toczyc:szok: Moj maz sie ze mnie smieje ze juz chodze jak kaczka :-D a to jeszcze 5 tyg :zawstydzona/y: Mam do was pytanko czy wam tez mleko naplywalo do piersi (no wiecie takie smieszne uczucie :-D) przed porodem tak ze to czulyscie?Bo ja juz drugi raz dzis poczulam:szok: a z Abi tego nie mialam i nie wiem czy to cos moze znaczyc ze to juz blisko ....?

My chyba Abi kupimy mikrofonik-bo uwielbia spiewac albo jakas lale na swieta:-)

reklama
Jejku a ja wkoncu wolna:sorry::sorry:Z Sylwia bylysmy w miescie na zakupach,Sylwia sie obkupila strasznie a ja tylko rybe kupilam:-D:-D:-D:-Dna Rybe po grecku.Jutro robimy potrojne urodziny rodzinne i dzisiaj pol dnia pichcilysmy:tak::tak:Dalam Kubie do wyboru-albo zrobie mu urodziny w jakims kulkolandzie i bedzie mogl zaprosic kogo chce,albo dostanie kase i sobie cos fajnego kupi.I wybral kase i zbiera na wycieczke do Paryza:-D:-D
OLESKA=my tez dzisiaj choinke ubralismy:tak:I pol dnia u nas leca koledy juz:tak:Oczewiscie Kuba caly czas wlacza nam:-DNo i super ze wszystko ok ,no fajnie ze wiesz co masz a nie fajnie ze my nie wiemy:no:

A na prezent to Kuba dostanie playstation ,a Dawid takiego spiewajacego i tanczacegoTeletubisa i taka zebre :tak:wstawie potem linki bo nie wiem jak sie nazywa to:baffled::baffled::baffled:

MONIKA-no to zdrowka dla Ciebie
AMPAR-Ja chyba w tym tygodniu nie dam rady:no:ale w nastepnym tygodniu mozemy podjechac:tak:

Do góry