reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Ale fajnie macie z choinka, tak swiatecznie juz :-) U nas tez leca, ale angielskie pastoraleczki z Kubusiowego przedstawienia. I sobie tu wszyscy podspiewujemy.

Doris co to za ryba po grecku. Zdradz przepis.

Moze ktos za mnie zrobi swiateczne zakupy, bo mnie sie w sklepie dzis slabo zrobilo od nadmiaru ludzi i towaru :-(

reklama
A ja znowu zasnelam przy usypianiu:surprised:
Kasiaj- mi tez sie wydawalo ze bede wiecznie karmila a jak przestawalam to plakalam:-(
Doris78- no to mialyscie pracowity dzien dzisiaj. Fajnie ze synek juz wie czego chce i podaj ten przepis na rybke po grecku:tak:
Oleska-ja nie mialam takiego odczucia w piersiach i zazdroszcze atmosfery swiatecznej. My w tym roku nie ubieramy choinki bo wyjezdzamy na swieta ale o swietach, mikolaju i prezentach gadam caly czas:tak:

Znalazlam cos takiego jak moon sand- jakis kolorowy piasek do zabawy w domu. Czy ktoras miala? Nie wiem czy to cos robi duzo balaganu a maly uwielbia piaskownice , kopanie i sypanie i chcialam mu takie cos sprawic przez zime by mial zabawe.
U nas tez mikolaj przyjdzie pod poduszke, jeszcze nie wiem co przyniesie bo ide dopiero w czwartek cos kupic:zawstydzona/y:

Ampar u nas mikołaj przynosi prezenty do buta:-D:-D

Kasia.j no nie mów, że nigdy nie jadłaś ryby po grecku:szok::szok::szok: Pyszności:tak:

ja wróciłam z USG:tak: Wszystko jest w jak najlepszym porządku. Dzidzia rozwija się prawidłowo, zgodnie ze swoim wiekiem. Widziałam serdzuszko i tak słodko machał do nas nóżkami:-D:-D:-D

Dobra, lecę dalej robic:baffled::baffled::baffled:

Hej dziewczyny u nas odrobine lepiej ale jeszcze nie do końca.Mały niby już nie wymiotuje ja też ale jeżeli chodzi o mnie to cały czas boli mnie brzuch i jest jakoś dziwnie wypukły chociaż prawiem nic nie jem bo kompletny brak apetytu przez tą chorobe.Pogoda fatalna od wczoraj pada i zimno więc lipa.Mały ma frajde bo ogląda bajki po polsku i wszyscy go rozpieszczają.sylwia.m strasznie sie ciesze ze wszystko jest Ok.Oleska tobie to już dużo nie zostało do końca trzymaj sie dzielnie.Ok.uciekam bo mały jak zwykle tylko mama i mama nic sie nie zmieniło w tym temacie.

SYLWIA -no to super ze wsio ok:tak::tak:
KASIA.J-ta ryba po grecku,to jest w takich warzywach glownie w marchewce:-)smazysz rybe optoczona w mace,marchewke ,pietruszke ,seler tarkujesz,obsamazasz zalewasz pol szklanki wody i dusisz,cebule obsmazasz i dodajesz do warzyw,na koniec dodajesz koncentrat no i przyprawisz-lisc laurowy,cukier ,sol i jak zmieknie i ostygnie przekladasz ,warstwa ryby i warzyw ...Bardzo dobra:tak:

A wlascicwie dziewczyny kto do Was przychodzi 6 grudnia a kto w wigilie???

no wlasnie bo jak Kuba sie mnie spytal kto wkoncu kiedy przychodzi to nie wiedzialam co mam powiedziec:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
To do nas mikolaj nr jeden przynosi w nocy do buta ,a mikolaj nr dwa sam przychodzi i daje prezenty:tak:Ale zawsze jest taki ubaw z naszego Mikolaja:-D:-D:-Dnigdy nie moze przejsc przez drzwi ,bo ma taki wielki worek prezentow:-D:-D

reklama
Do góry