M
reklama
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Ciekawe jak to dzieciątko przynosi prezenty
Muszę się podpytac czy saniami przyjeżdża czy jak
może wózkiem, hihihi

ampar3
Fanka BB :)
hej
Sylwia.m- brawo i glowa do gory. Tak sie ciesze
a jak machalo nozkami to piski nie zauwazylas;-)
Doris78- u nas na 24 mowilo sie ze gwiazdor przychodzi. W tym roku bedzie rozdawal prezenty wiec bardzo sie ciesze dla szymona frajda kolejna. No chyba ze sie wystraszy
W zeszlym roku przebral sie moj kuzyn wszedl a mojej siostry maly mowi: O czesc wujo

Kasia8118- no to sie tam niezle wylaszczysz;-)
Monika1213- a ty w ktorym tygodniu opuszczasz Anglie zeby urodzic?
A ja dzisiaj bylam na herbatce u dziewczyny z grupy. Bylo nas 4 i niezle sie usmialysmy. A zaraz przyjezdzaja znajomi i jak szymon wstanie smigamy na kulki i obiad.
Milego dnia
Sylwia.m- brawo i glowa do gory. Tak sie ciesze

Doris78- u nas na 24 mowilo sie ze gwiazdor przychodzi. W tym roku bedzie rozdawal prezenty wiec bardzo sie ciesze dla szymona frajda kolejna. No chyba ze sie wystraszy

Kasia8118- no to sie tam niezle wylaszczysz;-)
Monika1213- a ty w ktorym tygodniu opuszczasz Anglie zeby urodzic?
A ja dzisiaj bylam na herbatce u dziewczyny z grupy. Bylo nas 4 i niezle sie usmialysmy. A zaraz przyjezdzaja znajomi i jak szymon wstanie smigamy na kulki i obiad.
Milego dnia
Czesc
U nas 6 przychodzi Mikolaj, a 24 Gwiazdka/Aniolek :-)
Sylwia - super, ze z dzidzia w porzadku, to teraz pewnie spokojniejsza jestes
Doris, Sylwia - udanej imprezki, a rybe to ja robie taka w panierce tylko
pewnie skorzystam kiedys z przepisu jak mnie najdzie ochota na eksperymenty w kuchni
Ampar - jak po kuleczkach, Szymek spi?
My dzis ogladnelismy dwa domki, ale niestety nie spasowaly. Jak na razie stoimy w miejscu, bo nic innego nie ma w okolicy co by odpowiadalo naszym gustom i kieszeni. Moze po nowym roku cos ruszy.
U nas 6 przychodzi Mikolaj, a 24 Gwiazdka/Aniolek :-)
Sylwia - super, ze z dzidzia w porzadku, to teraz pewnie spokojniejsza jestes
Doris, Sylwia - udanej imprezki, a rybe to ja robie taka w panierce tylko

Ampar - jak po kuleczkach, Szymek spi?
My dzis ogladnelismy dwa domki, ale niestety nie spasowaly. Jak na razie stoimy w miejscu, bo nic innego nie ma w okolicy co by odpowiadalo naszym gustom i kieszeni. Moze po nowym roku cos ruszy.
M
Monika1213
Gość
oleska
Fanka BB :)
Czesc Kochaniutkie
Ja po nocy pelnej wrazeni -mialam wczoraj jak zasypialam skurcze ale to chyba jeszcze nie te co trzeba bo narazie ustaly. No i delikatne rozwolnienie tez mialam
Wczoraj tez brzuch mi sie opuscil
czy to nie za wczesnie?Z Abi mi sie nie opuscil bo ona byla glowka do gory
Troche sie przestraszylam bo sie jeszcze do szpitala nie spakowala wiec dzis mnie to czeka...mam nadzieje ze dzidzia zaczeka jeszcze troche bo musze prezenty kupic
Sylwia - bardzo sie ciesze, ze z dzidzia w porzadku :-)
Dorota 100 lat 100 lat!
Ja po nocy pelnej wrazeni -mialam wczoraj jak zasypialam skurcze ale to chyba jeszcze nie te co trzeba bo narazie ustaly. No i delikatne rozwolnienie tez mialam

Troche sie przestraszylam bo sie jeszcze do szpitala nie spakowala wiec dzis mnie to czeka...mam nadzieje ze dzidzia zaczeka jeszcze troche bo musze prezenty kupic

Sylwia - bardzo sie ciesze, ze z dzidzia w porzadku :-)
Dorota 100 lat 100 lat!
cfcgirl
Mamusia Marysi
Dorotce i Asi

doris78
Mama Kubusia i Davidka!!!
Dzieki dziewczyny a skad wiedzialyscie ze mamy dzisiaj urodziny???

Wczoraj urodzinki sie udaly,ale tak najedlismy sie tortow ze szok

moja mama zrobila 3 torty

dla kazdego 

i musielismy je jesc

kazdy padl

Powiedzcie mi dziewczyny czy jak sie mialo szczypionke na rozyczke,czy mozna sie potem zarazic nia???

Wczoraj urodzinki sie udaly,ale tak najedlismy sie tortow ze szok

Powiedzcie mi dziewczyny czy jak sie mialo szczypionke na rozyczke,czy mozna sie potem zarazic nia???
M
Monika1213
Gość
reklama
M
Monika1213
Gość
Podziel się: