reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
hej
Sylwia.m- brawo i glowa do gory. Tak sie ciesze:tak: a jak machalo nozkami to piski nie zauwazylas;-)
Doris78- u nas na 24 mowilo sie ze gwiazdor przychodzi. W tym roku bedzie rozdawal prezenty wiec bardzo sie ciesze dla szymona frajda kolejna. No chyba ze sie wystraszy:szok: W zeszlym roku przebral sie moj kuzyn wszedl a mojej siostry maly mowi: O czesc wujo:-D:-D:-D:-D
Kasia8118- no to sie tam niezle wylaszczysz;-)
Monika1213- a ty w ktorym tygodniu opuszczasz Anglie zeby urodzic?

A ja dzisiaj bylam na herbatce u dziewczyny z grupy. Bylo nas 4 i niezle sie usmialysmy. A zaraz przyjezdzaja znajomi i jak szymon wstanie smigamy na kulki i obiad.
Milego dnia

Czesc

U nas 6 przychodzi Mikolaj, a 24 Gwiazdka/Aniolek :-)

Sylwia - super, ze z dzidzia w porzadku, to teraz pewnie spokojniejsza jestes

Doris, Sylwia - udanej imprezki, a rybe to ja robie taka w panierce tylko :tak: pewnie skorzystam kiedys z przepisu jak mnie najdzie ochota na eksperymenty w kuchni

Ampar - jak po kuleczkach, Szymek spi?

My dzis ogladnelismy dwa domki, ale niestety nie spasowaly. Jak na razie stoimy w miejscu, bo nic innego nie ma w okolicy co by odpowiadalo naszym gustom i kieszeni. Moze po nowym roku cos ruszy.

DOROTKA ,ASIA WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ :-D
SPEŁNIENIA WSZYSTKICH MARZEŃ :laugh2:
POCIECHY Z FACETÓW :happy:
STOSIKU PREZENTÓW :rofl2:
I BYŚ ZAWSZE BYŁA SZCZĘŚLIWA
I STO LAT STO LAT Z OKAZJI URODZINEK :-):tak::-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Czesc Kochaniutkie
Ja po nocy pelnej wrazeni -mialam wczoraj jak zasypialam skurcze ale to chyba jeszcze nie te co trzeba bo narazie ustaly. No i delikatne rozwolnienie tez mialam :eek:Wczoraj tez brzuch mi sie opuscil:szok: czy to nie za wczesnie?Z Abi mi sie nie opuscil bo ona byla glowka do gory:zawstydzona/y:
Troche sie przestraszylam bo sie jeszcze do szpitala nie spakowala wiec dzis mnie to czeka...mam nadzieje ze dzidzia zaczeka jeszcze troche bo musze prezenty kupic :-D

Sylwia
- bardzo sie ciesze, ze z dzidzia w porzadku :-)

Dorota 100 lat 100 lat!

Dorotce i Asi
reuw5.jpg

Dzieki dziewczyny a skad wiedzialyscie ze mamy dzisiaj urodziny???:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
Wczoraj urodzinki sie udaly,ale tak najedlismy sie tortow ze szok:sorry::sorry::sorry:moja mama zrobila 3 torty:szok::szok::szok:dla kazdego :szok::szok::szok:i musielismy je jesc:-D:-D:-Dkazdy padl:-D:-D:-D

Powiedzcie mi dziewczyny czy jak sie mialo szczypionke na rozyczke,czy mozna sie potem zarazic nia???

Ampar jeśli chodzi o poród ,to decyzje podejmiemy po powrocie z Polski ,pewne rzeczy się pokomplikowały ,więc się dopiero zobaczy co i jak.

reklama
Do góry