reklama

Mamy z Bradford

reklama
ANITECZKA-juz doczytalam ze masz jeszcze 7 letnia corke,fajnie:tak:jAk juz sie zadomowisz tutaj mozesz ja zapisac do polskiej sobotniej szkoly,moj Kuba tam chodzi i uwielbia ja,nie moze sie zawsze doczekac kiedy juz bedzie sobota:tak:

dzieki ci kasia.j :-) tylko mam malutki problem ...bo jest fajne to na e-bay tylko ..musialabym sie zarejstrowac i pozniej sie dogadac a jeszcze troche musze podrasowac jezyk..:angry: szkoda ..wiem o co chodzi bo mam konto na allegro ale uhhh:no: ten jezyk...
szukalismy tu w bradford po komisach ale maja tylko duze wyrka:confused:...nasze nowiutke zostalo w polsce...:growl:..

Dobry Wieczór wszystkim Mamom

aniteczka1981 wiatj ponownie:-):-):-):-), rejestracja na e-bay-u nie jest taka skomplikowana jak na allegro. wypełniach kwestionariusz i odrazu można robić zakupy

Widzę że spora część dziewczyn już wyjechała albo niedługo wyjeżdza do Polski. Wszystkim życzę szczęśliwej podróży, i cudownych świąt. Oczywiście mam nadzieję że w Bradford Święta też będą udane

U Adasia w szkole też było przedstawienie, Adaś grał Anioła. Wszystkie główne role dostały dzieci z drugiej klasy. Adaś już się zastanawia jaką dostanie rolę w przyszłym roku. W piątek w angielskiej szkole było spotkanie z Mikołajem i kiermasz świąteczny. Pojadłam sobie angielskich specjałów, i kupiliśmy los na loterii. Ciekawe czy coś wygramy. W przyszłym tygodniu jeszcze ma być świąteczne party. Także cały czas coś się u Adasia w szkole dzieje.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry