reklama

Mamy z Bradford

reklama
aniteczka to gratulacje dla synka, teraz oczy dookoła głowy. Jeszcze chwila i będzie na schody chciał się wdrapywać.

Może ja też spróbuję tych ćwiczeń. :-):-):-):-):-):-):-)Diet to nawet nie próbuję. Na samą myśl że coś muszę jeść według rozpiski apetyt mi się podwaja i to oczywiście na rzeczy najbardziej tuczące:szok:

Ja też chętnie się spotkam w przyszłym tygodniu, tylko że mogę od poniedziałku do środy. Może w czwartek do pracy pójdę:-)

doris78 - z dziećmi to najlpeej przynajmniej z doświadczenia z marcelem najgrzeczniejszy jest w sklepie z zabawkami::D:-)bo chyba nie ma jakiegosmiejsc typowo dla dzieci do zabawy w centrum?.....

No wlasnie ja nie wiem czemu nikt nie wpadl na pomysl i nie otworzyl jakiegos kulkolandu w centrum:baffled::baffled::baffled:No to nie wiem co zaproponowac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

KASIA8118-bierzesz sie za nauke nocniczkowania???w bootsie sa takie majteczki specjalne,jakbys szukala:tak:

Ale dzis naprodukowalyscie. Nie wiem co komu mam odpisac :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: bo padam na twarz. Co do spotkanka w knajpce to ja odpadam, bo moj Maciek to moze z 20 min posiedzi, dopoki ciasteczka nie skonczy, a potem to bedzie chcial wszedzie maszerowac.

Doris - tak, to ta szkola; jak przygotowania do wyjazdu zimowego? pogoda zapowiada sie doskonala

Sylwia - no ja sie wlasnie boje z ta szczepionka, bo mialam go szczepic tuz przed wyjazdem i dobrze, ze sie nie zgodzilam, mial ta 3-dniowke dzien pozniej, a to choroba wirusowa i teraz troche spanikowana jestem

aniteczka - a ze szkola to podobno latwiej jest sie przeniesc z innej niz sie od razu dostac :baffled: strasznie dziwny system tu maja; to dalej mieszkacie na bd9? myslalam, ze zmieniliscie dzielnice po tej przeprowadzce, w ktorym miejscu teraz jestescie ulokowani? i gratulacje dla maluszka pierwszych "raczkow" :-)

Marzena - a jak Damian podchodzi do szkoly? zadowolony, ze idzie?

reklama
To sa takie majteczki z grubego materialu ,wiesz jak dziecko zrobi siusi to nie na dywan tylko w te majtki:-)Ja Kubie takie zakladalam na poczatek nauki zanim zaczal wolac i bylam zadowolona:tak:1 szt kosztuje 3,99 -nie sa tanie ,ale moze gdzie indziej beda tansze:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry