reklama

Mamy z Bradford

hej
Zagonilam artura do usypiania i dzieki temu nie spie:-D:-D:-D
Doris78- ale ta swoja oponke to chyba w domu zostawiasz jak na spotkania wychodzisz, co?;-)
BozenaM- wytrwalosci zycze i czekamy na rezultaty bo ja z polski tez troche do zrzucenia przywiozlam:tak:
kasia8118- widze ze u krystiana tez sie nic nie zmienilo. Ja za Szymonem tez dalej musze ganiac:angry:
Wlasnie tescie nam powiedzieli ze u nich -15stopni. Brrrrrrrrrrrrr to ja juz chyba nie bede narzekac:-p

reklama
Doris78 a te majtki to są jednorazowe czy można je prac?Dobrze że mi wspomniałaś o nich ,może się zmobilizuje do nauki .On woła siusiu,ale jak ma pełno w majtach.Dzisiaj jak widział że sikam to powiedział że też chce,ale jak mu zdjełam pampersa to już była tam kupa.Ale co mnie zdziwiło chciał siedziec na sedesie na podkładce a pózniej nawet siedział na nocniku i tak biegał z jednego na drugie,ale nic nie zrobił.Aż w końcu sama mu kazałam zejsc bo to chyba była dla niego zabawa.

No faktycznie z ta kawa na miescie to bylby niewypal:wściekła/y::wściekła/y:tak palnelam bez sensu:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:Zapomnialam ze teraz juz dzieci sa biegajace ,a nie to co kiedys grzecznie siedzialy w wozkach:-D:-D:-D
No to nie wiem co zaproponowac:-(:-(
KASIA8118-To sa majteczki do prania:tak:mi sie wydaje ze na poczatek sa dobre,jak zrobi siku to zaraz bedzie mu przeszkadzalo zimno i bedzie sie zle czul z tym, wkoncu zacznie wolac siku przed zrobieniem:-)u mnie tak bylo:tak:

Julka jeszcze nie sika na nocnik, ja cały czas odkładam naukę bo u mnie same wykładziny. Ale te majteczki to fajny pomysł. :-):-):-)

A teraz mówię dobranoc bo jutro ciężkie zadanie przedemną Adasia obudzić. Po tej przerwie świątecznej jest jeszcze gorzej. Twierdzi że go budzę w nocy, i prawie płaczę jak mu mówię żeby się ubrał:baffled::baffled:

Czesc dziewczynki!
dzieki za mile powitanie tylko czasu nie mialam zeby odpisac,wczoraj wrocilam do pracy po 3tyg.przerwie i od razu po powrocie zasnelam :tak: wielkie dzieki za porady jestem juz spokojniejsza,szczegolnie te piersi mnie martwily
cos o sobie... mam 26lat i mieszkam na bd5 z moja rodzinka,nie mam dzieci i dlatego brak mi doswiadczenia,ale na szczescie znalazlam was :-) moj GP wyznaczyl mi termin porodu na ok 12 lipca,wiec jeszcze mnostwo czasu przedemna
POZDRAWIAM WSZYSTKIE MAMUSIE (obecne i przyszle):wink:

4muchy sprawdzilam ta stronke,dzieki za adres
sylwia m. moze bedziemy rodzily na sasiednich lozkach... :-D
no dobra ide sie szykowac na spotkanie z midwife

Ostatnia edycja:
Hej Hej:-)

Mojadzidzia całkiem możliwe bo ja termin mam na 2 lipca:-D:-D Może spotkamy się na porodowym spacerku albo gdzieś bo sale na szczęśie są pojedyńcze:tak::-)

Ja jestem chora, buuuuuu:-(:-(:-( Marcel chyba ciut lepiej bo jak zasnął wczoraj o 19.22 tak obudzieł się dopiero dzisiaj o 8 rano:szok::szok::szok: Aż z Rafałem chodziliśmy do niego sprawzic czy oddycha:szok::-D

Może ktoś ma ochotę odwiedzic nas dzisiaj:-):-) Zapraszam:tak:

Dziendobry

Sylwia - to tylko zazdroscic snu Marcelka, bo moj Maciek 3 razy sie budzil. Raz Bartek poszedl go uspokajac to wytrzymal tylko 5 min, bo mlody tak wrzeszczal. Wie co chce i nie da sie go oszukac :-( Kubus byl zupelnie inny, latwiejszy w obsludze.

A my dzis idziemy ogladac domek. Jakis sie nowy pojawil, moze nam spasuje. Do tego autko poszlo do warsztatu, zepsuly sie drzwi od strony kierowcy i zaczely nas juz denerwowac te kombinacje, zeby je otworzyc :wściekła/y:

reklama
Witam z rana:-).A my mamy dzisiaj lenia i biegamy jeszcze w piżamach:-D.Mały siedzi na oknie i gada sam ze sobą.Czas się ubrac i ruszyc do marketu:tak:.Sylwia.m ja chętnie wpadłabym na kawkę,ale za daleko mieszkasz:-D:-D:-D.Miłego dnia kochane i dużo zdrówka dla tych co chorują;-).

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry