reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Hej
No i potwierdzilo sie . Maly ma znow zapalenie ucha:-( Plakalam razem z nim pol nocy:-( Nie dali mu antybiotyku bo mial miesiac temu a teraz podobno nie jest groznie. Dobrze ze nie ma goraczki :-(
Kasia8118- tu masz przescieradla 2szt ja chyba tez bede brala
2 PACK COT BED COTBED 100% COTTON FITTED SHEETS on eBay, also, Sheets Waterproof Sheets, Nursery Bedding, Baby (end time 02-Feb-09 23:26:30 GMT)

Roksanna1- ja mam pociag 10.02 wiec powinnam byc o 10.30 pod mcdonaldem
Doris78- ja juz musze liczyc nawet do 20 czasami;-):-D

reklama
Ampar - to smutne, ale oni tu przepisaja zanizone dawki antybiotyku :-( moglo sie nie wyleczyc do konca

Monika1213 - no ja mysle :-)

A moj Kubus od wnerwiania to specjalista jest, czasami mi para z uszu idzie, brakuje tylko, zebym zaczela gwizdac ;-)

Doris - babci podobal sie naszyjnik? jaki makaron uzyliscie? :-)

Sylwia - a Marcel co dal babci?

Kasia8118 - znam ten bol, dlatego wzielam sie za mlodego i ucze go zasypiac samemu, bo wizja usypiania go przez najblizsze 2 lata tak jak Kube mnie przerazala

Kasiaj- nawet mnie nie strasz:szok::-( Juz mi mama mowila ze male dzieci tak maja ze jak raz jedopadnie to potem moga miec przewlekle:-( Tak podobno miala moja siostra:-(
Kasia8118- mi dzisiaj Artur usypia chociaz nie myslalam ze sie uda bo maly mamusiny sie zrobil:szok: A zasypia ostatnio ponad godzine- to tak dla pocieszenia;-) Zgarnac cie jutro? Bedziemy szly kolo coopa i w lewo kolo ciebie to moge ci puscic bzyka jak bede dojezdzac:happy:

KASIA.J-Ty mials 2 lata,a ja 5:szok::szok::szok:i tez mialam dosyc,wiec Dawida juz nauczylam zeby sam zasypial i jest super:tak::tak::tak:
A naszyjnik zrobil z rurek,mazakiem pokolorowal zeby bylo kolorowe w brokacie pomoczyl i wyszedl super mu:tak::tak:Babcia caly czas nosila:-)A Kuba sie spytal czy wezmie sobie ten naszyjnik do Zakopanego:-D:-D:-D
AMPAR-szkoda Szymka,wiem co to jest bol ucha,tez jak bylam mala wiecznie to pzrechodzilam:-:)-:)-(
KASIA8118-I CO znalazlas szkole dla Krystiana??

Doris78- wiesz co jest najgorsze? Ze ja nie wiem co to ten bol- nigdy mnie ucho nie bolalo:no: A tak wszyscy wlacznie z Arturem uswiadamiaja mnie jak on cierpi:-(
Dobrze ze go tu zabralam dzisiaj na kulki i obiad z tymi laskami z Menston to nie siedzial biedny w domu :-( i tak caly czas jest na prochach:szok:

Ampar4 to ja będę na Ciebie czekać pod mc donaldem. Jak tak dziś w nocy wspominałam sobie jak mnie uszy bolały jak byłam mała. Nie pamiętam jaki to był ból ale nieprzyjemne to było. Współczuje Ci. To jest jedyna rzecz której się najbardziej obawiam i swojego dziecka i jeszcze ewentualnie bólu gardła.
Piszesz że Twój usypia godzinę. Ja już godzinę siedzę w sypialni i w końcu kazałam sobie przynieść komputer.:crazy::crazy::crazy::crazy:

reklama
Doris78 dzięki za tego wczorajszego linka na temat szkół na znalazłam dwie ale nie wiem którą wybrac i mam dylemat:no: a w tym tygodniu chce tą sprawe załatwic:tak:.Ampar3 zobaczymy jak to będzie jak coś to wyśle Ci smsa.Raczej spotkamy się na miejscu:tak:.

Do góry