Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Cześć dziewczyny
Dziękuję że mogłam was poznać. Mam nadzieję że Wam było tak samo miło tak jak mnie. ;-);-);-) Czułam się wśród Was jakbym znała od lat. Żadnego skrępowania.
4muchy to jest ten sam adres co aerobic, podam go jeszcze raz. Jak chcesz to dam Ci też numer telefonu.
St Edmund's Nursery School and children's centre washington street, girlington, bradford BD8 9QW
tel. 01274 543 282
e-mail office@stedmundsnscc.com
sam kurs jest darmowy ale za opiekę nad dzieckiem 3 funty się płaci.
To co będziesz tam? Od 1-3. Jak masz jeszcze jakieś pytania do mnie to pisz.
Zaraz odszukam ulotkę o tych spotkaniach kobiet w środy. Ta ulotka była na polskim tygodniu, podobno w polskich sklepach i w kościele, możliwe że wpadła Ci już w łapki wcześniej.:-)
hej dziewczynki:-):-):-)
dawno mnie nie było jak nigdyale to przez to że zaszalalam z internetem i mi przekroczylo limit..wiec nie chcialam miec mega rachunku.
u mnie bez zmiandietka pelna para..spodnie juz dobrze luzne i lepiej sie czuje
widze ze sie dobrze bawilyscie na spotkanku:-)mam nadzieje ze i tez sie przylacze przy najblizszej okazji
pozdrowka
4muchy nie mam tej ulotki, ulotniła się . Ale może Aniteczka ma, bo byłyśmy razem. Adres jest prosty Manningam lane 99 ale jest też telefon i tegoż właśnie telefonu nie posiadam
O jakich kursach i spotkaniach mowicie? Rokasanna, jasne, ze bylo milo :-)
A ja mam znow wysokie cisnienie. Moj slubny dostal kolejny mandat za przekroczenie predkosci. Tym razem chyba pojdzie na kurs pokasowac te punkty Ale jestem wkurzona. Dwie stowy poszly na mandaty
roksana1 podałaś dwa adresy na Maninngam są spotkania w sprawie jak pomagać w dziecu w nauce. A na washington street co się odbywa. Aerobik i coś jeszcze tak? :-)
Nieeee
Na Washinghton street jest aerobic i kurs dla mam "jak pomóc dziecku się uczyć"
Na Manningam lane są spotkania w środy z psycholożką, pogadanki dotyczące rozwoju osobistego dla kobiet.
kasia.j Wczoraj o tym mówiłam, może już ciebie nie było.
To może tak w skrócie Ci napiszę
W środy co dwa tygodnie (czyli teraz nastepne spotkanie będize 28 stycznia) w siedzibie (chyba jakiegos polskiego stowarzyszenia) na Manningham lane organizowane są pogadanki z psycholożka. Na 18.30. Jak jest któraś chetna to można iść.
W czwartki chodzę na kurs (po angielsku) "jak pomóc dziecku w nauce" czy cos tam. To jest od 1-3 w miejscu gdzie ja chodze na play grupe i aerobic. Dzieci zostaja pod opieka pan przedszkolanek za 3 funty.
Czesc :-):-):-) ROKSANA-mi tez milo bylo Cie poznacmam nadzieje ze nastepnym razem tez sie zobaczymy ,i nastepny i nastepnym....
Ja wlasnie tez na taki kurs jak pomagac w nauce bym poszla,ale sie juz troche zamieszlam w tych kursachwiec moze napisz wszystko od poczatkupleasegdzie i jaki kurs jest i w jakich godzinach 4MUCHY-wydaje mi sie ze Kuba ma taki sam prezent dla Adasia ANITECZKA-no wkoncu jestes ,myslalm ze nas zostawilas:----(