reklama

Mamy z Bradford

A my wlasnie tapetujemy. Jak zobaczylam dzisiaj co ci angielscy partacze wyrabiaja:szok: to podziekowalam za ich pomoc i wolimy sami sobie wykonczyc:wściekła/y:
A ja tylko zbieram ochrzany jaka to uzyteczna jestem:-D:-D:-D

reklama
hej doris78 jeszczeraz dzieki za zaproszenie i mam nadzieje ze ktoregos dnia was wreszcie poznam.
mam nadzieje ze sie fajnie bawilyscie na kulkach :-):-):-):-) ja jestem padnieta,niedawno sie obudzilam i mam duzy bol glowy,praca na noce jest wyczerpujaca :baffled::baffled: chociaz chcialzbym pojsc jeszcze raz w tym tygodniu ale nie koniecznie dzisiaj :-p
odnosnie bolu uszu,ja jak mialam zapalenia kilka lat temu i to obydwu w tym samym czasie to przez tydzien spalam po kilka godzin na siedzaco :no::no::no::no: okropna sprawa

Hej dziewczyny dzięki za spotkanie było miło:tak:.My już po obiedzie.Mały ogląda swoją ulubioną bajkę i objada się mandarynkami:tak:.Po powrocie do domu czekała mnie miła niespodzianka przysłali mi już prześcieradła dla Krystiana,ale się ucieszyłam nie myślałam że tak szybko je dostane:tak:.

Dzięki Dziewczyny za spotkanie, było bardzo fanie kogo nie było niech żałuje

roksana podaj namiary na ten kurs 'jak pomóc dziecku w nauce'

kasia.j Adaś prezentem zachwycony, teraz siedzi w pokoju i układa. Do wieczora pewnie mam go z głowy.:-):-):-):-)

monika aorentujesz się jake ceny, bo nie mogłam znaleść cennika

Ja tez dziekuje za przedpoludnie w milym towarzystwie. Do szkoly zdarzylismy. Maciek zasnal momentalnie w autku i spal 2 godzinki.

4 muchy - to sie ciesze, ze spasowalo Adasiowi :)

Monika - dzieki za info, moze kiedys sie przyda

Wszyscy juz dzwonili do babc? U nas wlasnie trwa telekonferencja ;-)

Witam!

a co tutaj taka cisza?!
Jak tam udąło sie Wam spotkanie?!pewnietak po co pytam:):-):-)

Monika1213 - lepiej chyba bd jak naprawde bd utrzymywąła kntakt ze swoim lekarzemw Pl, a ja zastanawiam sie nad tym czy drigie dziecko <jak kiedys bd> czy urodzic w PL czy UK i po tym co czytam to chyab w Pl:):-):-)

MarzenaM - jak tam dzisiaj było w pracy?Jak tam Damian słyszłam ze w nocy nie chchiał spać:)<Monia sie zaliła>;-);-)
Ps.Jakie to teciasto Ty kupujesz, że Monia na sama myśl juz miała ślinotokl:):-D:-D:-D

Hej
Ja tez dziekuje za spotkanko:tak:. padlam z malym o 15 i Artur nas obudzil o 17 jak wrocil z pracy:szok:
Kasiaj- my tez dzwonilismy do wszystkich babc :tak:
kasia8118- a mi tapczanik dla malego przecenili o 20f wiec zaraz chyba bierzemy:-)
4muchy- masz racje- niech zaluja- takiej frekwencji to juz dawno nie bylo :-p
Monika1213- czy ta babka co piecze ciasta- kiedys podawalas linka- robi tez torty? Masz moze jeszcze te namiary bo nie moge odnalezc:sorry:

A i poprosze o Wasze adresy prywatnie bo chce wyslac zaproszenia na szymka urodziny. Dzieki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry