reklama

Mamy z Bradford

Ladna data Kasiu 11.12 na swieta bedziesz juz miala dwutygodniowe malenstwo :-) jako najwiekszy prezent :tak:..gratulujemy z Szymonkiem...czekamy na relacje..a teraz glowa do gory..bedziesz dzielnie znosic porod jak kazda z nas zobzczysz...tylko troche skurczy i na swiecie pojawi sie maluszek, ktory wynagrodzi ci swymi oczkami najwiekszy bol, ktory zniknie w oka mgnieniu ...powodzenia i wielkie buziole ;-);-):-)

reklama
Kasiu J. ja tez chce:tak: bo chyba to czekanie to jest najgorsze:baffled: mam nadzieje ze maluszek juz niedlugo zobaczy twoj brzuszek z drugiej strony.mam nadzieje ze moje dziecie tez bedzie terminowe i data 13go go nie przestraszy;-)

Kasia własnie napisała mi smsa,że o godzinie 16,24 została Mamusią małego głodomorka. Chłopczyk waży 4500 i cały czas jest głodny.

Brawo Kasiu ,wspaniale, gratulujemy

chopieckartkalz5.jpg

WOW ale szybko poszlo suuuper dzielna kobitka z ciebie Kasiu. czekamy na fotosy i jak wkoncu maly babelek ma na imie :)
ja wlasnie otwieram piwko i pije pepkowe ehe za zdrowie malego babelka Kasi.

reklama
Wow Buziaczek...ladna fryzurka..bardzo Ci w niej do twarzy :tak::-)..co tam u Ciebie i Blaneczki?Pewnie juz duuuuza dziewczynka...
Hej wszystkim :-D

Dziekuje now nowa jeszcze swierza pare dni temu postanowilam nie dac sie handrze i zmienilam kolor i obcielam a co tam raz sie zyje prawda :cool2:haha:tak::-)
Dobrze czuje sie jednak w ciemnych a nie jasnych :-p
Dziekuje u Mnie OK narazie wszyscy zdrowi i odpukacx oby nic nie zadowomowilo sie u nas :no: Swieta spedzamy w Anglii, Blaneczka bedzie miala paszport 21 grudnia juz :tak:pod koniec czerwca jedziemy do Polski:-)juz sie nie moge doczekac , na Sylwestra nie mamy planow i jestemwsciekla bo pewnie kolejny rok cholera przesiedze w domu ...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Mam nie zoorganizowanego MEZA!!!! A Wy gdzie spedzacie laski??

Blaneczka mala rozrabiaka sie zrobila pokazuje humory i chce nami rzadzic :dry:
Spi srednio bywalo lepiej ale to chyba przez zeby, podaje jej czasem apap, lub calpol:-(budzi sie o 5 i nie chce zasnac poki nie trafi miedzy - NAS!!!:nerd:
To ranny ptaszek a My z Mezem nocne Marki i rano jak trup wstaje do Niej i sie bawie z Nia a Ona wielka radosc bo Mne obudzila :-)heh
Pluje,wklada nozki raczki do buzi, piszczy, przekreca sie namietnie z brzucha na plecy i spowrotem , jak ja trzymam na rekach poczuje podloze skacze jak sprezynka :szok:-gdzie dziecko 5 miesieczne nie powinno wiedziec do czego sluza kopytka :-D
za rece lapie Mnie i podciaga sie do siadania juz :tak::-pTakze sryciula niezla z Niej :-):-)
Sloiczki zajada ale nie wszystkie smakuja najlepsze z kurczakiem :-D-po mamie to ma :-pNigdy nie kichnie raz tylko jak ja musi kichnac 4-5 razy na raz :-D:-D:-Ddoslownie wszyscy sie smieja ze to ma po mnie :happy2:.
Juz zaraz skonczy 5 Miesiaczkow :tak:to tyle u Nas sie rozpisalam :szok::sorry2::sorry2:
Pozdrawiam Sredecznie wszystich a Synus Twoj rosnie widzialam zdjecia ;-):tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry