Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

szok normlnie

.A co do tego że dzieci będą się dłużej bawic to nie jest takie pewne bo ostatnie dwa razy jak tam byłam to wypraszali po godzinie
.No chyba że zapłacimy drugi raz to można siedziec kolejną godzinę
.Ale czy to ma sens
.Chyba że zrobimy tak że zjemy tam obiad a na kulki pojedziemy gdzieś gdzie można siedziec ile się chce
.Co wy na to
?Dawac tu jakieś propozycje
:-).
Nawet dzieci
My dzis mamy ambitne plany, ja kleje pierozki, a B sprzata garaz, mam nadzieje, ze z polowe sie wywali. Takze czeka nas wizyta na wysypisku popoludniu, Kubus bedzie mial radoche, bo czasem mozna zobaczyc jak fajne tam maszyny pracuja. 

popadam przez to w depresję
tylko rodzinka
a te 30 kg to faktycznie dużo, ale mam dużą zamrażarkę, zazwyczaj jak kupuję półtuszę to robie wielkie gotowanie, tzn bigos, gołąbki, gulasze itd a potem wyciągam z zamrażarki i siadam do komputera a obiad w tym czasie się rozmraża,
;-) mówię Ci , dwa dni gotowania a potem ile luzu

landlord powiedział, że za 2-3 tygodnie przywiązą trawnik do ogrodu
że do miesiąca mieszkania powinny być do oddania(a są tam 4) było by super, na święta mielibyśmy już normalne warunki no i będziemy pierwszymi lokatorami
wszystko nowiutkie:-)

:-)!!!!!
że zrobiłam dzisiaj pierwszy raz w życiu pierogi i się udały nawet mój mały niejadek się delektował ich smakiem
.No jak on już zjadł to musiały byc ok.A mój mąż za parę minut jedzie do Lister Parku grac w piłkę też miałam z nim jechac,ale nie jadę bo stwierdziłam że muszę wziąsc się za pożądki
;-).