reklama

Mamy z Bradford

reklama
Hej laseczki:-).Ja dopiero wolna bo skończyłam sprzątac:tak:.Doris78 nie byliśmy dzisiaj w kulkolandzie:no:.Skoczyliśmy na ekspresowy spacerek,rynek i herbatę z Ampar3 :tak:.Roksanna ten twój suwaczek taki mały bo może robi miejsce na następny :tak::-D.Marta84 witamy ponownie:tak:;-).

Powiem Ci Kasia8118 że mnie to bardzo rozbawiło, ale..... ten mój facet się trochę skrzywił. Poza tym same pisałyście że sezon na dziewczynki jest, a ja drugiego chcę chłopca:-D:-D:-D.

Hej
Witam wszystkie dziewczyny wieczorem, dzieki za pamiec.:tak:
Ja dopiero teraz znalazlam troche czasu. W Polsce super najchetniej to bym wrocila juz na stale:tak::tak: Jakos Anglia mi zbrzydla:-(Maja wogole sie nie bala caly czas z raczek do raczek. Potem sie wycfanila i jak tylko ktos przechodzil kolo niej to wyciagala raczki do gory:-DWypoczelam wreszcie mialam chwile czasu dla siebie:tak:
Zaraz zgram zdjecia i cos wstawie

Hej z wieczora
Doris78- ja tez okolo 12 sie dowiedzialam ze dzien kobiet jest bo mi Kasia powiedziala:-D:-D:-D:-D a nie moi faceci:-D:-D
Kasia8118- szkoda tylko ze nam tak wialo i padalo dzisiaj:szok:
Roksanna1- zyczenia dla coruni i fajnie ze wam sie imprezka udala. A co tam serwowalas ze sie Aniteczka tak zachwycala:szok:
Marta84- witaj spowrotem z rozpuszczona cora;-)

A ja juz jestem spiaca. Wrocilam z imprezki chyba kolo 2 i wstalam o 8rano:szok:

Kasia8118 bo on już nie chce więcej dzieci a ja tak. I jak mu wspomniałam to się skrzywił.
Ampar ano właśnie nic takiego ale wiesz Aniteczka jest na diecie, to wszystko podwójnie ją kusiło. :-D:-D:-D:-D.
Doris mam nadzieję że trafisz do mnie ;-);-);-)

reklama
Ja sie tylko przywitam z Wami wieczorkiem. Juz jestesmy na nowym domeczku i jest super, chociaz panuje dookola wielki chaos. Pewnie z tydzien mi zejdzie zanim dojde do ladu z tym wszystkim :baffled:
Ale bardzo sie cieszymy!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry