reklama

Mamy z Bradford

Witam z rana:-).Ale pogoda szkoda gadac daleko to dzisiaj chyba nie wyrusze:no:.Jak ja nie lubię takiej pogody:crazy:.Ampar3 no faktycznie szkoda że pogoda taka brzydka była wczoraj bo miejsce dosyc ładne:tak:.A jak Szymek bawił się wczoraj nowymi samochodami?Mój Krystian cały dzień spędził wczoraj przy swoim nowym samochodzie:tak: i teraz i też się bawi:-D:tak:.Kasia.j no to fajnie że już po przeprowadzce :tak:;-).Ja to raczej nie lubie zmieniac miejsca zamieszkania szybko przyzwyczajam się do miejsca i ludzi :tak:.A co tam u was?Jest tu kto?

reklama
witam wszystkie mamy z bradford i okolic.:tak::-D
ciesze sie,ze w koncu i ja stalam sie forumowiczka.super jest utrzymywac kontakt z kims kto ma dziecko i do tego jeszcze mieszka w tym samym miescie za granica.
chcialabym nawiazac nowe znajomosci, a nawet spotkac sie,wypic kawke i podzielic sie swoimi obawami..
serdecznie wszystkich pozdrawiam:-):-):-)

Czesc i czołem babeczki:-):-)

Ja wczoraj siedziałam cały dzień u rodziców, potem mąż wrócił i razem z tata stwierdzili że wypiją sobie flaszkę więc wieczór też u nich spędziłam:tak:
Dzisiaj ma wolne i jedziemy do znajomego, gdzieś tam w Anglię:baffled:

Pogoda coś ostatnio nie dopisuje:-(:-(:-(

Kasia.j fajnie, że już jesteście po:tak: Teraz to już najpszyjemniejsza częśc ci została czyli urządzanie i dekorowanie:-)

AgnieszkaUK witaj:-) Powiesz nam coś więcej o sobie? Długo tu jesteś??

AgnieszkaUk witamy :-).Napisz nam co więcej o sobie:tak:.W jakiej części Bradford mieszkasz i w jakim wieku masz dzidzie?Jeśli to nie jest tajemnica:tak:.Pozdrawiam i zapraszam do częstego pisania:tak:;-).

Witam z rana. Otworzyłam oczy , zeszłam na dół i pierwsze kroki do komputera.
Witam nową forumowiczkę. Jak już pewnie czytałaś dziewczyny spotykają się na kawce właśnie i na kukach. Chyba nie będziesz się nudzić:-D:-D. Ja się nie odzywam bo byłam z nimi tylko raz:-D:-D:-D:-D:-D
KasiaJ wiedziałam żę szybko zajrzysz na forum:-D:-D:-D. Super że już w nowym domku. Trochę Cię czeka pracy, ale .......
Marta84 zapomniałam się wczoraj z Tobą przywitać. Witam po urlopie.
A gdzie się podziały dziewczyny MarzenaM, BozenaM no i SylwiaJ:confused::confused::confused:
Kasia8118 mnie też już Mati zciągnęła z łóżka.

:sorry2: Witajcie...chyba czas Was przeprosić za moją dłuuuuga nieobecność....Szymek zabiera mi strasznie dużo czasu...no i pracowalam troche..troche pobytów w Polsce...troche problemow itd. długo by wymieniac.....
mysle, ze teraz znajde troche wiecej czasu na posiedzenie z Wami i poplotkowanie...Szymi robi sie troszke samodzielniejszy.. zabawi sie, ale jednak do wszystkiego mu mama potrzebna po chwili:)...no i troche Was opuscilam.
Obiecuję poprawę.
Kiedy ja teraz nadrobię tą lekturę?????:confused::szok:
Tyle czasu..tyle wiadomości...

Hej dziewczyny. Poniedzialek rano a tu taka cisza:szok:

Ja dalej slecze nad zdjeciami. Maja przynajmniej zajmuje sie saba wiec luz.
Tak sobie myslalam, ze moze w nastebnym tygodniu spotkanie u mnie:tak::tak:
roksanna1 - dzieki za pamiec. Kochana to sie nazywa uzaleznienie:-D:-D:-D
agnieszkaUK i yowka - witam Was serdecznie :-):-):-)

hej dziewczyny:-):-):-)ale wieje:szok::szok::szok::szok:jak Kube zaprowadzalam ,to Dawidka mi wiatr przewrocil:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
AGNIESZKAUK-witaj kochana:-):-):-):-)masz coreczke czy synka???no i zapraszamy do czestego pisania no i na spotkania obowiazkowo:-):-):-):-)
YOWKA-witaj na forum po bardzo dlugiej przerwie:-):-)tez pisz ,pisz,tutaj pisze taka dziewczyna co chce sie do Hudersfield przeprowadzic wiec moze bedziecie sasiadkami:-D:-D:-D:-D
AMPAR-ja tez nie dowiedzialam sie od moich facetow,tylko od siostry:-D:-D:-Dale bylam u rodzicow i tata byl przygotowany i ciasto chociaz kupil i postawil:-D:-D
KASIA8118-a gdzie byliscie ze tak tam ladnie bylo??
kasia j-A ja wlasnie o tobie dzisiaj myslalam jak tam twoje salony i tak myslalam o Twoim Kubie jak jezdzi na rowerze po tych wielkich metrach:-D:-D:-D
ROKSANA-no wlasnie tez jestem ciekawe gdzie bede,bo jak na razie sie do tej kobiety dodzwonic nie moge:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:nie odbiera:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
MARTA84-ja tam jestem zmotoryzowana wiec chetnie cie nawiedze w nastepnym tygodniu:tak::tak::tak:

witam i ja
AgnieszkaUK witam nową koleżanke:-)
yowka hej widze, że z Huddersfield jesteś:-) chcemy sie tam przeprowadzić ale ciągle nam sie to odkłada w czasie:wściekła/y: nastepny termin dalismy sobie po przyjezdzie z Polski w maju, bo nie chcemy w nowym miejscu zostawaiac chaty bez opieki,a tu znajopmi dopilnują:baffled:
roksanna1 oczywiście serdeczne życzenia dla cory... z malym poślizgiem ale szczere;-)
Marta84 witam po urlopie

co ja tam jeszcze mialam napisac:confused: ech pamięć zawodzi wiec nie bede przynudzac:-D Alex przed mometem usną wiec i ja sie walne do wyrka na chwilke;-)

pozdrowionka

reklama
czesc wszystkim
marta84 pewnie sporo tych zdjec napstrykalas skoro jeszcze nic nie mozemy obejrzec :tak: ja dzieciom potrafie pstrykac jedno za drugim,a bo sie usmiechnie,a bo smieszna minke zrobi i w konsekwencji wszystkie sa prawie identyczne-zdecydowanie nie nadaje sie na fotografa :dry:
sylwia.j najgorsze masz juz chyba za soba,dobrze ze masz pomoc bo wiem jaki to problem z przprowadzkami-my zmieniamy mieszkanie srednio raz do roku bo zawsze jakas lepsza oferta sie trafia :happy:
agnieszkauk serdecznie witamy na forum,jakie to mile ze 'znajduja' sie nowe kolezanki
ja tez chetnie bym sie z wami spotkala na jakies pogaduszki S juz po urlopie wiec duzo wolnego czasu mam,moglabym wreszcie pozyczyc jakies ksiazeczki od was :tak:
witaj yowka my sie jescze nie znamy,chyba baaaardzo dlugo nie zagladalas na forum,ale to jak z serialem brazylijskim-wszystko da sie nadrobic w kilka dni :-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry