reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Hej dziewczyny ja tylko sie przywiatac chcialam bo zaraz spadam na spacer.
kasia8118 - GRATULACJE!!! widze, ze ciezarne zarazaja trzeba uwazac:-D:-D:-D to jestes podbnie jak Gosia(ta co u mnie wczoraj byla):-)
Aha dziewczyny a moze same z dziecmi sie wybierzecie sie do Bolton???

KASIA8118-no pewnie ze przyjelam:-)moze sie kiedys przydac:-D:-D:-Djeszcze Januszowi pkazalm kto mnie zaprasza:-D:-D:-Dnie zartuje ,nie przyjelam:no:Jeszcze az tak mi nie odbilo:-D:-D:-D

SylwiaM -KURTKA fajna:tak:

kasia8118 nic dziwnego że wczoraj mówiłaś że chciałabyś jeszcze w tym roku :-):-):-):-):-)Gratulacje.

marta84 ja w sobotę nie mogę, Adaś rano do polskiej szkoły, a popołudniu jedziemy oglądać domek:-):-):-) W Bolton byliśmy 2 razy super miejsce ale na farmę nie dotarliśmy. Większość czasu spędziliśmy na stacji bo to był dzień Thomasa a Adaś był akurat jego wielkim fanem

doris78 do tej pory lezalam na dworze z ksiazka Dzisiaj juz czuje sie lepiej,chodzenie nie sprawia mi problemu tylko przy gwaltowniejszych ruchach czuje jeszcze niewielki bol ale pewnie do jutra przejdzie :tak:

Kasia 8118 :-) :-):-)Gratulacjeeeeeee....:):-):-):-)strasznie się cieszę :tak::tak::tak:Ja również mam nadzieję ze dziewczynka
Monika dla Ciebie również Wielkie Gratulacje:-):-):-)
Cieszę sie ze spotkanko u Marty sie udło,tylko żałuję ze mnie nie było, ale cóż moze innym razem;-)
U mnie zakupy w toku ,został tylko piekarnik i płyta:tak::tak::tak:
Jeja wy taki super wypad planujecie na weekend a ja w pracy buuuuuuuu..:-:)-:)-(
Mojadzidzia ;Głowa do góry wszystko będzie dobrze:-):-):-)

Kasia8118 :szok::szok::szok: Wow co za wiadomość. Wczoraj rozmawiałyśmy i nic się nie przyznałaś:-D:-D:-D:-D. Powodzonka
Katin Tak to ten park, a ten meczet chyba dalej robią. A co masz blisko??
AgnieszkaUK my już trochę zwiedziliśmy Anglii pociągiem. Jak tylko pogoda dopisywała i Ł. miał wole to wybywaliśmy. Mati się nawet podobała jazda pociągiem.
Ułoży się Wam zobaczysz. Dopiero zaczął.
Doris Ty to wszystko zauważysz, nic nie umknie Twojej uwadze;-)

reklama
Dziewczyny dzięki za gratulacje :-):tak:.My poszliśmy dzisiaj na spacer bez wózka z piłką bo mały się uparł:sorry2: no i spacer nie był zbyt długi bo wiecznie chciał na opa a mi było niewygodnie trzymając jego i piłkę jednocześnie :baffled:.A co do pogody to zdecydowanie zimniej dzisiaj niż wczoraj dobrze że chociaż nie było wiatru:tak:.Marta84 no faktycznie ta koleżanka co była wczoraj na spotkaniu(przepraszam nie pamiętam imienia)to jest w ciąży coś jak ja około 7 tygodnia:tak:.Fajnie moze się zapisze do nas to będziemy mogły sobie razem czekac na dzidziusie :tak:.A wiesz na kiedy ona ma termin?Bo ja zapomniałam się spytac:blink:.Sylwia.m sprawdzałam te 2 linki i według tego pierwszego to jestem 6 tydzien w ciązy a w tym drugim wychodzi mi tak jak na BB że to już 7 tydzień:confused::baffled:.justysiak dzięki serdeczne za telefon:-).

Do góry